ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΙΚΟΥΛΑ – ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗ
Ψηφοφόροι, φίλοι και μέλη της Νέας Δημοκρατίας από κάθε γωνιά της Αιγιάλειας, στηρίζουν την Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη, βαδίζοντας στο πλευρό της, μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεξαχθούν στις 23 Νοεμβρίου. Έτσι, στο ψηφοδέλτιό της υπάρχουν υποψήφιοι για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας, από το Αίγιο με πλούσια δράση και σημαντικό κοινωνικό προφίλ στην πόλη, αλλά και από την Ανατολική Αιγιάλεια, αμφότεροι με μεγάλη αποδοχή.
Ο Σωκ. Μαυρίδης μαζί με την Ελισάβετ διεκδικεί με αξιώσεις την εκλογή του στο Δ.Σ.
Με την Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη συμπορεύεται ο δημοφιλής Αιγιώτης Σωκράτης Μαυρίδης, με έντονη κοινωνική δράση και ενασχόληση με τα κοινά. Μέλος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, με έξυπνες ιδέες, άποψη και παρεμβατικό λόγο, πρώην αντιπρόεδρος και επί σειρά ετών μέλος του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, πρώην μέλος της Ομοσπονδίας Εμπόρων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας για αρκετά χρόνια, έχει διατελέσει επιτυχημένος τελετάρχης του δήμου Αιγιαλείας, με μία αξιοπρόσεκτη διαδρομή στα τοπικά δρώμενα. Ο κ. Μαυρίδης είναι υποψήφιος για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας, διεκδικώντας με αξιώσεις την εκλογή του στο Δ.Σ.
Ο ίδιος, σε δήλωσή του, επισημαίνει: «Φίλες και φίλοι, με γνώμονα την αγάπη για τον την πόλη μου και τη συνεργασία με ανθρώπους Άξιους και Ικανούς θέτω υποψηφιότητα για την ΔΗΜ.Τ.Ο.ΝΔ Αιγιαλείας ζητώντας τη στήριξη των συμπολιτών μου για να ισχυροποιήσουμε την κομματική μας οργάνωση διεκδικώντας ακόμα περισσότερα για τον τόπο μας!
Στην προσπάθεια αυτή στηρίζω για την προεδρία την Ελισσάβετ Πίκουλα –Μπομποτσιάρη! Γιατί έχει αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί! Στις 23 Νοεμβρίου καλούμαστε όλοι οι Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες να δώσουμε το «παρών» στην εσωκομματική κάλπη! Με την Ελισάβετ –Με τον Σωκράτη».
Η επιχειρηματίας από την Ανατ. Αιγιάλεια, Κων. Ηλιοπούλου προχωρά μαζί με την κ. Πίκουλα – Μπομποτσιάρη
Από την Ανατολική Αιγιάλεια αλλά με… πορεία χρόνων και στο Αίγιο λόγω της επαγγελματικής της δραστηριότητας, η Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου, επιχειρηματίας από την Ακράτα, είναι υποψήφια για το Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας, στο ψηφοδέλτιο της Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη, για την οποία τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προθέσεις και δυνατότητές της, όχι μόνο να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του απερχόμενου Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. αλλά και να την προχωρήσει ένα βήμα πιο μπροστά.
Η κ. Ηλιοπούλου από την επαγγελματική της δραστηριότητα και μόνο, αποτελεί παράδειγμα δημιουργικότητας και παραγωγικότητας, δεδομένου ότι διατηρεί οικοτεχνία, ασχολούμενη με παραδοσιακά προϊόντα, τα οποία διοχετεύει στην αγορά, πιστεύοντας στην προοπτική των προϊόντων της περιοχής και κυρίως στις δυνατότητες των ανθρώπων της. Κατάγεται από την Ακράτα αλλά τα τελευταία χρόνια διαμένει στους Αμπελοκήπους Αιγείρας, όπου διατηρεί και την επιχείρησή της. Είναι μητέρα δύο παιδιών και επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με τη Ν.Δ. πιστεύοντας πως είναι η μόνη πολιτική δύναμη που καταφέρνει τη σταθερότητα και δίνει προοπτική, όπως η ίδια αναφέρει. Σχετικά με την υποψηφιότητά της, επισήμανε στο Protionline.gr: ΄΄Κατέρχομαι ως υποψήφια για το Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. γιατί πιστεύω στη δυναμική των κομματικών οργανώσεων. Επίσης, θα ήθελα να αναπτυχθεί μεγαλύτερη δράση της Τοπικής στην Ανατολική Αιγιάλεια. Ασχολούμαι ενεργά με το κόμμα εδώ και δεκαπέντε χρόνια και αποφάσισα να συμπαραταχθώ με την Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη διότι είναι μία δυναμική γυναίκα με μεγάλες ικανότητες και πιστεύω σε όσα μπορεί να προσφέρει η συνεργασία μεταξύ γυναικών. Έχει δώσει δείγματα γραφής στην τοπική κοινωνία εδώ και χρόνια και είμαι βέβαιη πως θα είναι μία άξια πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.”
Σύσκεψη οργανωτικού χαρακτήρα
Εν τω μεταξύ, ευρεία συνάντηση οργανωτικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου, με την επικεφαλής και τους υποψηφίους, στον «Μονόδρομο». Ήταν η δεύτερη μεγάλη συνάντηση εκεί όπου πραγματοποιήθηκε απολογισμός της μέχρι τώρα πορείας ως την κάλπη της 23ης Νοεμβρίου αλλά και συντονισμός, με την κ. Πίκουλα – Μπομποτσιάρη να συνομιλεί με τους υποψηφίους και μαζί να χαράσσουν δρόμους.



