ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ «ΜΕΤΩΠΟ» ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΤΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
Έμφαση την μάχη των εγγραφών και ιδιαίτερα στην ψηφιακή λίστα ψηφοφορίας η οποία κλείνει την Τρίτη 4 Νοεμβρίου έδωσαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μέλη και φίλοι του συνδυασμού του Ανδρέα Σοφέτη για την ΔΗΜΤΟ Αιγιαλείας της ΝΔ.
Χθες αργά το απόγευμα η ομάδα των 13, των 12 υποψηφίων με τον επικεφαλής της, είχαν νέα συνάντηση για τα επόμενα βήματά τους καθώς εκτιμάται πλέον ότι η εκλογική μάχη θα είναι ιδιαίτερα σκληρή. Ο Ανδρέας Σοφέτης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την μέχρι αυτή την ώρα κινητοποίηση και επανέλαβε στους υποψηφίους ότι οι εκλογές της Κυριακής 23 Νοεμβρίου θα πρέπει να σηματοδοτήσουν μια νέα σελίδα για την κομματική μας οργάνωση τόσο στην Αιγιάλεια όσο και στην Αχαΐα.
Όπως είναι γνωστό ο κ. Σοφέτης στηρίζει την υποψηφιότητα του Μάκη Κατσιγιάννη για την ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ. Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 29 Οκτωβρίου έγινε η τελευταία συνάντηση μεταξύ του υποψηφίου Προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας κ.Κατσιγιάννη, του Ανδρέα Σοφέτη και μελών του ψηφοδελτίου του για ΔΗΜΤΟ Αιγιαλείας (ΦΩΤ.) Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Σοφέτης υποδέχθηκε τον κ. Κατσιγάννη για μια ακόμη φορά στην περιοχή, συνεχίζοντας την στενή συνεργασία που ήδη έχει εγκαινιαστεί μεταξύ των δύο οργανώσεων και με μέλημα βέβαια να ικανοποιηθούν οι επιδιώξεις τους που είναι η επιτυχία στην κάλπη αλλά και η αύξηση της συμμετοχής και προσέλευσης των μελών του κόμματος στην εκλογική διαδικασία.
«Η ΔΗΜΤΟ Αιγιαλείας θα αποκτήσει ξανά δυνατή φωνή στα όργανα και ρόλο στη διαμόρφωση πολιτικών που αφορούν την περιοχή μας. Μαζί μπορούμε να το πετύχουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σοφέτης.



