background img
banner
banner

Ο Άγγελος Γαλιάτσος μαζί με την Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη…

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Παρών σε κάθε δράση και εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Αιγιάλεια χρόνια τώρα, ο Άγγελος Γαλιάτσος δεν θα μπορούσε να μην είναι υποψήφιος για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας. Κι ακριβώς γιατί βρίσκεται τόσο κοντά στο τοπικό κομματικό όργανο, η στήριξη στο πρόσωπο της Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη για τον ίδιο, θεωρείτο αυτονόητη, γνωρίζοντας και εκτιμώντας την προσφορά της εδώ και χρόνια, τόσο ως αντιπροέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. όσο και παλιότερα ως απλού μέλους.

Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, με σειρά ετών στο Σωματείο Ταξί

Η ενασχόληση του Άγγελου Γαλιάτσου με τα κοινά, μόνο τυχαία δεν είναι, αποτελεί γέννημα θρέμμα του Αιγίου, ενώ μέσω της δουλειάς του ως αυτοκινητιστή, έρχεται καθημερινά σε επαφή όχι μόνο με πολύ κόσμο αλλά και με την ίδια την πραγματικότητα της Αιγιάλειας.

Η δε διάθεσή του να προσφέρει στην περιοχή, αναγνωρίστηκε από την εκλογή του στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, του οποίου είναι και αντιπρόεδρος. Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν υποψήφιος και το 2010 στο πλευρό και τότε, του Δημήτρη Καλογερόπουλου, δίχως να εκλεγεί. Κατά τα άλλα, έχει υπηρετήσει για σειρά ετών ως ταμίας στο Σωματείο Ταξί Αιγίου και Περιχώρων στο οποίο σήμερα είναι αντιπρόεδρος, ενώ είναι και υπεύθυνος κέντρου του Ραδιοταξί Αιγίου.

΄΄Μέσω της ΔΗΜ.Τ.Ο. μπορούμε να προωθήσουμε τα θέματα της Αιγιάλειας΄

Στη Ν.Δ. ανήκει από πολύ μικρός και μέλος του κόμματος είναι από τα 20 του χρόνια, τονίζοντας πως ταυτίζεται με τις ιδέες και αξίες του κόμματος. Ο λόγος για τον οποίο θέτει υποψηφιότητα για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. στις εκλογές της 23ης Νοεμβρίου, όπως ο ίδιος αναφέρει στο Protionline.gr, είναι: ΄΄Ήθελα να ασχοληθώ επειδή είμαι μέσα στην κοινωνία και τον κόσμο. Η δουλειά μου, μου δίνει τη δυνατότητα να αφουγκράζομαι τα προβλήματα. Πιστεύω ότι μέσα από τις κατά τόπους κομματικές οργανώσεις μπορούμε να μεταφέρουμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, σε κεντρικό επίπεδο. Έτσι θεωρώ ότι μέσω της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας δίνεται η δυνατότητα να προωθηθούν τα θέματα της περιοχής μας, τα οποία δεν είναι και λίγα΄΄.

΄΄Η Ελισάβετ αξίζει να είναι η επόμενη πρόεδρος΄΄

Στο ερώτημα γιατί αποφάσισε να κατέλθει μαζί με την Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη, ο κ. Γαλιάτσος ανέφερε: ΄΄Επέλεξα να συμπορευτώ με την Ελισάβετ στις εκλογές για τη ΔΗΜ.Τ.Ο., γιατί επιθυμώ να συνεργαστούμε ώστε να φέρουμε πιο κοντά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην τοπική κοινωνία. Πιστεύω ότι το αξίζει να είναι η επόμενη πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας.

Άλλωστε, έχει προσφέρει πολλά για σειρά ετών στο κόμμα και την τοπική οργάνωση κι αυτό το έχουν διαπιστώσει όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της. Θεωρώ δε ότι μαζί με τον απερχόμενο πρόεδρο Βασίλη Σταθακάρο και τα υπόλοιπα απερχόμενα μέλη, η Ελισάβετ ως αντιπρόεδρος επιτέλεσε σημαντικό έργο. Είναι μία δυναμική γυναίκα, μία σημαντική προσωπικότητα που μπορεί να προσφέρει πολλά στο κόμμα και την τοπική κοινωνία΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr