ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 3-0 ΣΕΤ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
Με σχετική άνεση ο Α.Ο. Αιγιαλέων ξεπέρασε το εμπόδιο και του ΑΟ Παγκρατίου με 3-0 σετ για την 3η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Ανδρών. Αυτή τη φορά, μετά το κλειστό της Ακράτας στην πρεμιέρα, τον φιλοξένησε το Πανεπιστημιακό κλειστό γυμναστήριο Πατρών που πιθανότατα θα γίνει η μόνιμη έδρα του μέχρι να ξεπεραστεί το πρόβλημα με τη χορήγηση άδειας στο κλειστό του Αιγίου.
Η Αιγιώτικη ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι προηγήθηκε σταθερά σε όλα τα σετ και τα πήρε με 25-19, 25-23 και 25-23 αντίστοιχα φτάνοντας σε μία ακόμη “καθαρή” νίκη που ήταν η τρίτη συνεχόμενη σε ισάριθμα παιχνίδια.
Α.Ο. Αιγιαλέων (Γιάννης Λιβαθινός): Βασιλάκος, Δασκαλόπουλος, Σαλαβασίδης, Μούρτζης, Ηλιόπουλος, Πατρινός, Πομώνης, Μαρουλάς, Καραγιάννης, Κοντογεωργόπουλος, Μαυρομάτης, Λαμπρόπουλος, Αντωνάτος, Ντόντης, Λουτσόπουλο.
Tα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Ολυμπιάδα – Ιωνικός 3-0
ΓΣ Πετρούπολης – Ερμής 0-3
ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΟ Παγκρατίου 3-0
Ένωση Γαλατσίου – Παμβοχαϊκός 0-3
ΠΟΚ Έσπερος – Νηρεύς 0-3
ΑΕΚ – Γλυφάδα 3-1
Βαθμολογία
Παμβοχαϊκός 9-1 9
ΑΟ Αιγιαλέων 9-2 9
Ολυμπιάδα 9-3 8
ΑΕΚ 7-4 6
Ερμής 7-3 6
ΑΟ Παγκρατίου 6-5 5
Νηρεύς 5-3 4
Ιωνικός 4-7 3
Γλυφάδα 1-3 0
ΠΟΚ Έσπερος 1-9 0
Γαλάτσι 0-9 0
ΓΣ Πετρούπολης 0-9 0
Επόμενη αγωνιστική (8/11)
ΑΟ Παγκρατίου – Ολυμπιάδα
Ερμής – ΑΕΚ
ΑΣΠ Γλυφάδας – Ένωση Γαλατσίου
ΑΟ Νηρεύς – ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
ΠΟΚ Έσπερος – ΑΟ Αιγιαλέων
Ιωνικός Νίκαιας – ΓΣ Πετρούπολης



