background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πλησίασε την υπέρβαση με παίκτη λιγότερο ο Αστέρας έχασε 2-3 από το Πάτραι

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2-0 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΣΕ ΗΤΤΑ ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ

Με γκολ από τα …αποδυτήρια ο πρωτοπόρος Αρης στο 1΄ με τον Κωστή, ξεκίνησε τον χορό των τερμάτων για τον β΄ γύρο. Είχε ακόμα ένα στο 12΄ με τον Σοφούλη, για να κάνει πολύ γρήγορα την διαφορά απέναντι στη Νίκη. Πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα, ο Αρης είχε διαμορφώσει το …άχαστο πλέον 4-0, με τον Σοφούλη να βάζει ακόμα δυο γκολ στο 36΄ και στο 59΄ συμπληρώνοντας χατ τρικ.

Η ομάδα του Προαστείου μείωσε στο τελικό 1-4 με εύστοχο πέναλτι του Μητρόπουλου στο 67΄.

Εκατέρωθεν αποβολή είχαν οι δυο αντίπαλοι στο 90΄, όταν οι Γράβαλος – Ντεντόπουλος αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μιχάλη Ζήκου.

Στη Ρώσικη ρουλέτα της Τέμενης, ο Αστέρας μετά το 2-2 είχε δοκάρι με τον Χύσα, όμως το Πάτραι είχει το γκολ στο 85΄ για να πάρει τη νίκη 3-2.

Το Ζαβλάνι προηγήθηκε στα Προσφυγικά με τον Φ. Μπραντάν μόλις στο 6΄, βάζοντας σε δοκιμασία τον Εθνικό. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Μπαλασόπουλο στο 72΄ και γρήγορα αντέστρεψαν την κατάσταση στο 77΄ σκοράροντας το νικητήριο γκολ 2-1 με τον Μπαρλά.

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα για την Αιγείρα / Ακράτα στο Προάστειο. Ήταν στο α΄ ημίχρονο ανταγωνιστική απέναντι στον Κεραυνό, ο οποίος είχε προηγηθεί στο 4΄ με τον Χρυσανθόπουλο. Μέτριο το β΄ ημίχρονο για την ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας, στη διάρκεια του οποίου δέχτηκε ακόμα ένα γκολ από τον Στάμο, ενώ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Φ. Ελ Χατζ στο 68΄.

Ο Ηρακλής νίκησε όπως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, νίκησε πάλι τον Απόλλωνα Εγλυκάδας με το ίδιο σκορ 3-0.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι ότι είχαν γκολ όπως την 1η αγωνιστική οι Φούντζουλας, Φουρφουρής.

Το άλλο γκολ ο Κατσιγιάννης που έφτασε στα 8 γκολ και προηγείται στους σκόρερς του 2ου ομίλου.

Κεραυνός – Αιγείρα / Ακράτα 2-0

Είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο η Αιγείρα / Ακράτα στο Προάστειο, έπεσε όμως επάνω στην καλύτερη άμυνα του ομίλου, που διαθέτει ο Κεραυνός, κάτω από τις οδηγίες του πολύπειρου προπονητή Νίκου Πατρώνη.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί μόλις στο 4΄ με τον Χρυσανθόπουλο, γκολ που λειτούργησε αρνητικά στην Αιγείρα / Ακράτα, που προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση έχοντας για μια ακόμα φορά απουσίες στις τάξεις της. Το β΄ ημίχρονο βρήκε πιο …φρέσκο και δραστήριο τον Κεραυνό, που διπλασίασε τα τέρματά του με τον Στάμο 2-0 στο 65΄. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμα περισσότερο για τους γηπεδούχους, αφού ακολούθησε στο 67΄ η αποβολή του Φίλιππου Ελ Χάτζι με 2η κίτρινη κάρτα.

Θα μπορούσε να είχε δεχτεί την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Βασίλη Τσάκη στο 70΄ και ο τερματοφύλακας Μποσγανάς του Κεραυνού, ο οποίος είχε βγει από την εστία του και για να επιστρέψει έγκαιρα, έσπρωξε τον Δήμα που ήταν έτοιμος να εκτελέσει πλάγιο, την ώρα που ο παίκτης της Αιγείρας Ακράτας ήθελε να εκμεταλλευτεί την ανυπεράσπιστη αντίπαλη εστία.

Αιγείρα / Ακράτα: Βεντουρής, Αν. Γιοβάς, Απ. Γιοβάς, Λέση, Κουνιώτης (66΄ Βασιλόπουλος), Σανδραβέλης, Λένης, Γεωργόπουλος, Προσκεφαλάς, Καράγιωργας (46΄ Δήμας), Φιλ. Ελ Χάτζ 67΄.

Αστέρας Τέμενης – Πάτραι 2-3

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει παίξει φέτος ο Αστέρας, όσο επέτρεπε ο κακός αγωνιστικός χώρος, δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο ισχυρό Πάτραι.
Εκείνο που κρατούν στην ομάδα της Τέμενης είναι ότι προοδεύει αγωνιστικά από παιχνίδι σε παιχνίδι, παρουσιάζει καλύτερη απόδοση και ομοιογένεια και περιμένουν περισσότερα πράγματα για τη συνέχεια.

Με δυο πέναλτι το 1-1, Αποβολή και δοκάρι για τον Αστέρα

Πρώτο γκολ από το Πάτραι με το εύστοχο πέναλτι του Κοτσόκολου 0-1 στο 21΄.
Η απάντηση ήρθε στο 27΄ με πέναλτι που κέρδισε αυτή τη φορά ο Αστέρας με τον Τέρπο και εκτέλεσε εύστοχα ο Οικονομόπουλος.
Πήρε πάλι προβάδισμα ο Αρης στο 28΄ με αυτογκόλ του Οικονομόπουλου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο Καυγάς από τους γηπεδούχους.
Στο 60΄ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Περέιρα και ασθενή απόκρουση από την άμυνα του Πάτραι, ο Μεντούζ Χύσα ισοφάρισε 2-2 και λίγο αργότερα είχε δοκάρι για να πλησιάσει τη νίκη ο Αστέρας.
Στο 85΄ η άτυχη στιγμή για τους γηπεδούχους που αδράνησαν στην άμυα και δέχτηκαν το 2-3 από τον Σπανό.
Αστέρας: Παπαδημητρόπουλος, Χύσα, Βλαχοσωτήρος (46΄ Τάφα), Οικονομόπουλος, Σπανός, Σ. Κουτρουμπίνας, Φερέιρρα, Περέιρα, Καυγάς, Π. Κουτρουμπίνας, Τέρπος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr