background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Γέμισε τραυματίες ο Παναιγιάλειος

ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΦΩΚΑΪΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ

Εκτός από τον μακροχρόνιο απόντα Κωνσταντίνο Γαλαριώτη και στη συνέχεια τον τερματοφύλακα Γιώργο Πρωτόπαπα, αλλά και τον Αρμάντο –Ιωάννη Περλέσι, στον Παναιγιάλειο τώρα ανησυχούν για τους Θάνο Φωκαΐδη και Γιάννη Μπουρλάκη.

Ο μεν Μπουρλάκης ήταν τραυματίας, έπαιξε λίγο στο παιχνίδι της Μεσσηνίας με τον Πανθουριακό και απ’ ότι φαίνεται έπαθε υποτροπή.

Ο δε Φωκαΐδης αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕ Αιγίου, την Δευτέρα δεν καλυτέρεψε η κατάστασή του και του συστήθηκε μαγνητική για να γίνει γνωστό το ιατρικό πόρισμα.

Για μαγνητική οδεύει και ο Μπουρλάκης, που συνεχίζει να νοιώθε ενοχλήσεις στο πόδι του.

Στην Αβυθο καθημερινά οι προπονήσεις πλην την Πρωτομηνιά

Στο γήπεδο της Αβύθου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας. Στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα (14:30) θα πραγματοποιηθεί και η προπόνηση της Τρίτης.
Την Τετάρτη η προπόνηση θα είναι πρωινή, θα ακολουθήσει το ρεπό της Πέμπτης.
Επιστροφή για προετοιμασία στην Αβυθο την Παρασκευή και τελευταία προπόνηση το Σάββατο, πριν το παιχνίδι κυπέλλου της Κυριακής στο γήπεδο Λάππα με τον Εθνικό Σαγεΐκων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr