background img
banner
banner

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ήττα με 3-0 για τις “Λύκαινες” στα Άνω Λιόσια από την Ομόνοια

H OMAΔΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

“Λειψή” ήταν η 6η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών καθώς έγιναν οι δύο από τους τέσσερις αγώνες του προγράμματος. Στο ντέρμπι της ημέρας οι “Λύκαινες” ηττήθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Πανοράματος “Δαυίδ Μαύρος”  από την ισχυρή Ομόνοια Άνω Λιοσίων και πλέον η ομάδα της Αττικής έγινε το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Και τα τρία γκολ σημείωσε η Μαρία Κεσίδου από στημένες φάσεις. Το σκορ άνοιξε με απευθείας φάουλ στο 26ο λεπτό από πλάγια, λίγο έξω από την περιοχή. Το δεύτερο γκολ με πέναλτι στο 35ο λεπτό και το τρίτο στο 78ο λεπτό με επίσης απευθείας φάουλ.

Η Ομόνοια – που ιδρύθηκε φέτος – μείωσε τη διαφορά από την ομάδα της Αιγιάλειας στον έναν βαθμό αλλά έχει δύο ματς λιγότερα. Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το δεύτερο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου Κορίνθου και τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας (3-0).

Τα αποτελέσματα

Πανλευκάδιος – Αμαζόνες Κορινθίας ΑΝΑΒΟΛΗ
ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου – Αμαζόνες Θεσπρωτίας 3-0
Αετός – Ρίου – Ακράτητος ΑΝΑΒΟΛΗ
Ομόνοια – Λύκοι Αιγιάλειας 3-0
ΡΕΠΟ Ελπίδες Αγρινίου
Η βαθμολογία (σε παρένθεση οι αγώνες)

Λύκοι Αιγιάλειας 13 (6)
Ομόνοια Άνω Λιοσίων 12 (4)
Αμαζόνες Κορινθίας 6 (3)
ΠΑΣ Αγ. Γεωργίου 7 (4)
Ελπίδες Αγρινίου 6 (4)
Αμαζόνες Θεσπρωτίας 3 (4)
Αετός Ρίου 3 (5)
Ακράτητος 0 (0)
Πανλευκάδιος 0 (5)

Επόμενη αγωνιστική (14/12)

Αμαζόνες Κορινθίας – ΠΑΣ Αγίου Γεωργίου

Ελπίδες Αγρινίου – Πανλευκάδιος

Ακράτητος – Λύκαινες

Αμαζόνες Θεσπρωτίας – Ομόνοια

ΡΕΠΟ Αετός Ρίου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr