background img
banner
banner

Τη Δευτέρα η «πρώτη» της νεοεκλεγείσας ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ ΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ

Το μεγαλύτερο άνοιγμα των οργανώσεων στην κοινωνία, η επανασυσπείρωση των ανθρώπων που έχουν απομακρυνθεί από το κόμμα αλλά και η καλύτερη επικοινωνία του κυβερνητικού έργου, είναι οι βασικοί στόχοι των νέων ΔΕΕΠ και ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ.

ΔΕΕΠ Αχαΐας και Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιαλείας έχουν κληθεί από τη Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος, 13 με 15 Δεκεμβρίου, μαζί με τις υπόλοιπες οργανώσεις, ώστε να λάβουν τις πρώτες οδηγίες που μάλλον θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Μέχρι τότε, η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας καλείται να συγκροτηθεί σε σώμα ώστε να καλυφθούν οι τομείς ευθύνης από τα αιρετά μέλη της.

Η νέα σύνθεση θα προκύψει τη Δευτέρα όταν και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της νεοεκλεγείσας ΔΗΜ.ΤΟ.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιπρόεδροι που θα οριστούν από την ίδια την πρόεδρο, Ελισάβετ Πίκουλα – Μπομποτσιάρη, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει επισήμως γνωστές τις προθέσεις της.

Πλην όμως, είναι πολύ πιθανό, να εμπιστευτεί για τη θέση του α΄ αντιπροέδρου τον εκπαιδευτικό Δημήτρη Δεληγεωργόπουλο, ενώ για β΄ αντιπρόεδρος φαίνεται πως είναι επικρατέστερος ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Άγγελος Γαλιάτσος.

Ως προς τις υπόλοιπες θέσεις της ΔΗΜ.Τ.Ο., θα οριστούν: Γραμματέας, ταμίας και υπεύθυνοι: Εκλογικής Ετοιμότητας, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Εργαζομένων Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι θέσεις ευθύνης στη ΔΗΜ.Τ.Ο. θα κληθούν να αναλάβουν και εκλεγμένοι που είχαν συμπορευτεί με τον έτερο διεκδικητή της προεδρίας, Ανδρέα Σοφέτη, εφόσον βέβαια τις αποδεχθούν.

Σχετικά, τέλος, με τις πρώτες κινήσεις της νέας ΔΗΜ.Τ.Ο., είναι βέβαιο πως θα έχουν να κάνουν με τη δράση της στις αρχές του έτους και με την εκδήλωση για την κοπή πίτας που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου με υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης (έχει ήδη οριστεί) να δίνει το «παρών».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr