background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Διακοπή …σχέσεων Εθνικού – Καραπίτσου

ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΥΒΕΛΙΔΗ

Για λόγους που γνωρίζει καλύτερα η διοίκηση του Εθνικού Π., ανακοίνωσε την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Καραπίτσο. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν δική του απόφαση.
Το πλέον πιθανότερο είναι να επιστρέψει στον Εθνικό ο Λεωνίδας Κυβελίδης, που είχε ξεκινήσει φέτος στον πάγκο της Παναχαϊκής.

Μειώνεται η απόσταση από τον τερματισμό στον 2ο όμιλο

Μεγαλώνει το άγχος και η αγωνία στην κορυφή και στην ουρά. Ακόμα τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, που είναι η λήξη στην κανονικής της διάρκειας, πριν τα μπαράζ ανόδου και παραμονής. Με την …δύση της 14ης αγωνιστικής το βράδυ της Δευτέρας, ακολούθησαν αναπτερωμένες ελπίδες από τις ομάδες που ακολουθούν τον πρωτοπόρο Αρη, ύστερα από την ισοπαλία που είχε στο Προάστειο με τον Κεραυνό.

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι ο Αρης με τρία παιχνίδια στα Προσφυγικά

Φαβορί για την πρώτη θέση παραμένει ο Αρης, αν και τα μπαράζ μπορούν να αντικαταστήσουν την τωρινή σειρά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Ανδρέα Ανδρούτσου έχει τρία παιχνίδια στα Προσφυγικά που είναι με Αιγείρα / Ακράτα, Αστέρα Τέμενης και Ηρακλή Π. Στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι θα παίξει στην Αγυιά με το Ζαβλάνι.

Πιο δύσκολο πρόγραμμα για το Πάτραι

Το Πάτραι που ακολουθεί σε απόσταση τριών βαθμών έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα αφού ξεκινά με ντέρμπι από την ερχόμενη αγωνιστική κόντρα στον Εθνικό, τυπικά φιλοξενούμενος αφού τα Προσφυγικά είναι κοινή έδρα των δυο αντιπάλων.

Το Πάτραι θα παραμείνει στα Προσφυγικά αυτή τη φορά γηπεδούχος για να υποδεχτεί τον επικίνδυνο Κεραυνό, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα πήρε την ισοπαλία 1-1 από τον Αρη.

Τα δυο τελευταία παιχνίδια θα τα παίξει εκτός έδρας το Πάτραι. Πρώτα στην Ακράτα με την Αιγείρα / Ακράτα και στη συνέχεια στην Αγυιά με το Ζαβλάνι.

Με νέο προπονητή στην τελευταία 4άδα αγώνων ο Εθνικός

Με τον Λεωνίδα Κυβελίδη να είναι ο εκλεκτός του πάγκου μετά την λύση συνεργασίας με τον Χρήστο Καραπίτσο, ο 3ος της βαθμολογίας Εθνικός θα πορευτεί στα παιχνίδια που απομένουν.
Στόχος είναι η καλύτερη συγκομιδή βαθμών και αυτό θα το διεκδικήσει απέναντι στο Πάτραι και τον Κεραυνό στα Προσφυγικά, όπως επίσης με Νίκη και Αιγείρα / Ακράτα σε Προάστειο και Ακράτα αντίστοιχα.

Πολλά τα ντέρμπι που δίνουν ελπίδες σε Αιγείρα / Ακράτα

Στον δύσκολο στόχο να καταταχτεί στην πρώτη 4άδα διατηρείται η Αιγείρα / Ακράτα, που πρέπει όμως πρώτα να περάσει μέσα από ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα. Ανάλογο είναι και του Κεραυνού που ήδη βρίσκεται στην 4η θέση και η μάχη θα συνεχιστεί μέχρι το φινάλε. Η Αιγείρα / Ακράτα θα παίξει εκτός με Αρη και Εθνικό Π., ενώ ενδιάμεσα θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και το Πάτραι. Ο Κεραυνός έχει στην έδρα του τον Απόλλωνα Εγλυκάδας και τη Νίκη Προαστείου, ενώ αντίθετα από την Αιγείρα / Ακράτα ενδιάμεσα από αυτά τα παιχνίδια έχει δυο πολύ δύσκολες συναντήσεις στα Προσφυγικά με Πάτραι και Εθνικό. Με αυτές τις δυο ομάδες είχε στην έδρα του δυο ισοπαλίες που ήταν 0-0 και 1-1 αντίστοιχα.

Ελπίδες και για τη Νίκη Προαστείου από την 6η θέση

Η κάτοχος της 6ης θέσης Νίκη Προαστείου, έχει και αυτή με τη σειρά της μαθηματικές ελπίδες να μπει στην πρώτη 4άδα. Για την ομάδα του Προαστείου ακολουθούν δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της με Αστέρα Τέμενης και Εθνικό και άλλα δυο εκτός έδρας με Ηρακλή και Κεραυνό.

Με τον Γερογιάννη συμπληρώθηκε τριάδα στην κορυφή των σκόρερς

Μόνο ο Γερογιάννης του Πάτραι που σκόραρε κατά της Νίκης είχε γκολ την προηγούμενη 14η αγωνιστική.
Έφτασε στα 8 γκολ για να κάνει τώρα παρέα με τους Κατσιγιάννη και Σπανό.
Κοντινές οι σχέσεις στις πρώτες θέσεις των σκόρερς, αφού ακολουθούν δυο παίκτες του Ηρακλή με 7 γκολ και με 6 γκολ ο Ζησιμόπουλος του Εθνικού.
Τα γκολ στον 2ο όμιλο:
8 γκολ: Κατσιγιάννης (Ηρακλής Π.), Γερογιάννης, Σπανός (Πάτραι)
7 γκολ: Φούντζουλας (Ηρακλής Π.), Μητρόπουλος (Νίκη)
6 γκολ: Ζησιμόπουλος (Εθνικός Π.)
5 γκολ: Αναγνωστόπουλος, Μπαλασόπουλος, Μακρής (Εθνικός Π.), Φουρφουρής (Ηρακλής Π.), Σοφούλης (Άρης Π.)
4 γκολ: Δήμας (Αιγείρα/Ακράτα), Τέρπος (Τέμενη), Κ. Μπραντάν, Μπακούρος (Ζαβλάνι), Κωστής (Άρης Π.), Σταυρόπουλος (Πάτραι)
3 γκολ: Αναστ. Γοβάς, Λένης (Αιγείρα/Ακράτα), Περέϊρα, Χύσα (Τέμενη), Ντεντόπουλος, Φιλιππάτος, Καϊμακάς, Λαζαρίδης (Αγ. Βασίλειος), Κυριακόπουλος, Μπαρλάς, Πρίνς (Εθνικός Π.), Ιωάννου, Αποσκίτης (Ζαβλάνι), Κυρσανίδης, Γράβαλος (Άρης Π.), Ζεκιάϊ (Νίκη)
2 γκολ: Σανδραβέλης, Καράγιωργας (Αιγείρα/Ακράτα), Οικονομόπουλος (Τέμενη), Καραμπούλας, Λιμάτσι, Θωμάς (Άρης Π.). Χρυσανθόπουλος, Ταρνάρης (Αγ. Βασίλειος), Κοτσόκολος, Γαβριήλ, Λαλούσης (Πάτραι), Παπαβασιλείου (Νίκη), Κωστόπουλος (Ζαβλάνι), Μετσοβίτης (Εθνικός Π.), Κατσιούρας (Ηρακλής Π.)

 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr