Ο Πανιώνιος / Αχιλλέας που νίκησε 4-0 την Αργυρά, πέρασε στην πρώτη θέση μετά την ήττα της ΑΕ Αιγίου από τον Δαβουρλή.
Ο Αίας Π. ήταν το πρώτο σωματείο που πήρε τους άκοπους βαθμούς της νίκης από την Αβυθο, που παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα.
Η Θύελλα Αιγίου είχε την έδρα, είχε καλύτερη παρουσία στο γήπεδο Πλαστήρα για να φτάσει στην πολύτιμη νίκη 2-0 απέναντι στην Πάτρα 2005 και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις.
Ο Αστέρας Λεοντίου μετά το 1-0 σε βάρος του Ολυμπιακού, πέρασε στην 6η θέση αντί της ΑΕ Αρόης, που τελείωσε ισόπαλη 1-1 με τα Καλάβρυτα.
Ο Αχιλλέας ξέσπασε 5-0 στις Καμάρες σε βάρος του Αετού Ρίου και βγήκε από την ζώνη των μπαράζ παραμονής.
Θύελλα Αιγίου – Πάτρα 2005 2-0
Με γκολ σε κάθε ημίχρονο η Θύελλα Αιγίου επικράτησε 2-0 της Πάτρας 2005 στο γήπεδο Πλαστήρα και άξια διατηρήθηκε στην πρώτη 5άδα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασαν στο γκολ με τον Ραμπαβίλα στο 37΄ ύστερα από ασίστ του Βαγενά.
Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Θύελλας είχε δοκάρι στο 19΄.
Χρειάστηκε να πάμε στο φινάλε του αγώνα για να σφραγίσει η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου τη νίκη της.
Στο 90΄ ο Κωνσταντίνος Αθανασίου τροφοδότησε τον Γκοτσόπουλο, ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Θύελλα: Μακρυγιαννάκης, Ραμπούσγια, Θεοφανόπουλος, Αθανασίου, Τσεκούρας, Αποστολόπουλος, Σωτηρόπουλος, Βαγενάς, Διαμαντόπουλος, Ραμπαβίλας
Δαβουρλής – ΑΕ Αιγίου 2-1
Παράπονα από την ΑΕ Αιγίου που προηγήθηκε στο γήπεδο Αγυιάς, για όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αλλά και για κάποιες αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις, για τις οποίες το Αιγιώτικο σωματείο περιμένει το βίντεο για να κινηθεί και να πράξει αναλόγως.
Δυνατό και μοιρασμένο το παιχνίδι στο α΄ ημίχρονο, στο οποίο σημειώθηκαν δυο γκολ.
Με πέναλτι που κέρδισε ο Κανελλής και το έκανε γκολ ο Αλ. Αϊντίνι προηγήθηκε η ΑΕ Αιγίου στο 33΄.
Ισοφάρισε ο Δαβουρλής στο 36΄ με τον Βασιλόπουλο.
Στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι σημειώθηκαν …εύκολα οφσάιτ στους Σταθακόπουλο, Κωστόπουλο σε υποσχόμενες επιθέσεις, ενώ μέσα από το βίντεο θα φανεί αν το γκολ του
Δαβουρλή στο 80΄ 2-1 από τον Μακρή, σημειώνεται από κανονική θέση.
ΑΕ Αιγίου: Βουλιέρης, Καπετσώνης, Ε. Αϊντίνι, Κόλα (70΄ Μαχαίρας), Νικολόπουλος, Κουτρόπουλος, Σανδραβέλης (55΄ Αλεξόπουλος), Σωτηρόπουλος (55΄ Κατσαρός), Κανελλής (70΄ Σταθακόπουλος), Α. Αϊντίνι, Κωστόπουλος (90΄ Μούζος)
Αχιλλέας Καμαρών – Αετός Ρίου 5-0
Εύκολο απόγευμα στις Καμάρες για τον Αχιλλέα που επικράτησε 5-0 σε βάρος του Αετού Ρίου.
Μόλις στο 6΄ άνοιξε το σκορ ο Λαλιώτης, για να ολοκληρωθεί το α΄ ημίχρονο 3-0, με ένα ακόμα γκολ του Λαλιώτη και ένα του Δεπούντη.
Οι ίδιοι είχαν από ένα γκολ στην επανάληψη, για να πάει έτσι ψηλά ο δείκτης του σκορ στο 5-0.
Αχιλλέας: Δαλαβούρας, Καττές (80΄ Οργκέστ), Τερλέσης (46΄ Φίλιας), Γλύκος, Ασημακόπουλος, Ντακούλιας (80΄ Κορμπάκης), Σταμπολτάς, Καλτσάς, Δεπούντης (65΄ Κανάγιας), Μούκας, Λαλιώτης
ΑΕ Αρόης – Καλάβρυτα 1-1
Ανέβασε στροφές στο β΄ ημίχρονο η ΑΕ Καλαβρύτων, με τον ερχομό παικτών που είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Η ΑΕ Αρόης καλύτερη στο α΄ ημίχρονο προηγήθηκε στο 8΄ με τον Μάντζιο, όμως το β΄ ημίχρονο πήραν τα ηνία τα Καλάβρυτα.
Ισοφάρισαν 1-1 στο 49΄ με εκπληκτικό γυριστό του Μητρόπουλου από σέντρα του Σκιαδά.
Καλή ευκαιρία για να πάρει τη νίκη η ΑΕΚ χάθηκε στο 80΄ με τον τερματοφύλακα της Αρόης να αποκρούει δύσκολα φάουλ του Σκιαδά.
Καλάβρυτα: Αλτζουμά, Θεοδοσίου, Φλογεράς, Αχ. Δαφαλιάς, Μπαχάς, Αλεξόπουλος, Σκιαδάς, Κ. Δαφαλιάς, Π.Ι. Δαφαλιάς (25΄ Στ. Τσαβαλάς), Π.Κ. Δαφαλιάς (46΄ Γ. Τσαβαλάς), Παπασωτηρίου (46΄ Μητρόπουλος).



