background img
banner
banner

Κάθε εξόρμηση αποτελεί μία μοναδική εμπειρία!

Η «GLAVAS TOUR & TRANSFER» ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών μεταφοράς, τα τελευταία 14 χρόνια, είναι συνυφασμένη με την «Glavas Tour & Transfer», του Αντώνη και της Σίας Γκλαβά, προσφάτως και του γιου τους Παναγιώτη. Η αιγιώτικη οικογενειακή επιχείρηση αναλαμβάνει τις εκδρομές, περιοδείες ολιγομελών γκρουπ, μετάβαση σε γάμους, θέατρα, διασκέδαση, αεροδρόμιο και σε διάφορους προορισμούς, ικανοποιώντας πάντα με ασφάλεια και επαγγελματισμό τις επιθυμίες των πελατών της.

Η επιχείρηση, με την αρχική ονομασία της, «Glavas mini bus», ουσιαστικά ήρθε να «γνωρίσει» στους Αιγιαλείς και τους επισκέπτες της περιοχής, και να καθιερώσει στην Αιγιάλεια, τις μετακινήσεις των ολιγομελών γκρουπ, προσφέροντας μία νέα εναλλακτική εξορμήσεων και συμβάλλοντας στο να γνωρίσουν εκατοντάδες άνθρωποι, νέες περιοχές και να μοιραστούν όμορφες στιγμές.

Η αρχή…

Πότε όμως ξεκίνησε τη λειτουργία της η «Glavas mini bus» και μετέπειτα «Glavas Tour & Transfer» και τι έδωσε το έναυσμα στους ιδιοκτήτες της, να εισέλθουν στον χώρο αυτό; Οι ίδιοι απαντούν στο Protionline.gr: ΄΄Το 2012 και μετά από 22 χρόνια ενασχόλησης με οικογενειακές επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, αποφασίσαμε με τη σύζυγό μου να αλλάξουμε τα επαγγελματικά μας σχέδια. Η επιλογή μας… ο τουρισμός. Στα μέσα της μεγάλης οικονομικής κρίσης ανοίξαμε το τουριστικό μας γραφείο και φέραμε το πρώτο εικοσαθέσιο mini bus στην πόλη του Αιγίου και ανάμεσα στα ελάχιστα που υπήρχαν στη γειτονική πόλη των Πατρών. Ήταν κάτι που έλλειπε και πιστέψαμε στην κάλυψη των αναγκών των ολιγομελών γκρουπ΄΄.

΄΄Το βασικό αντικείμενό της επιχείρησης, είναι η μίσθωση των οχημάτων μας από ιδιώτες -επιχειρήσεις -συλλόγους -tour operator, για μεταφορές και μονοήμερα transfer έως πολυήμερες μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα. Προφανώς δεν καθιερώσαμε εμείς την ταξιδιωτική μεταφορά αλλά μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι καθιερώσαμε τις μετακινήσεις των ολιγομελών γκρουπ στη περιοχή΄΄, ανέφεραν, ερωτώμενοι σχετικά.

 

Η δυναμική της

Η επιχείρηση δύναται να εξυπηρετήσει έως και 20 άτομα με το mini bus και έως 8 άτομα για prive μετακινήσεις με το mini van. Αναφορικά με την πορεία της «Glavas Tour & Transfer», ο Αντώνης Γκλαβάς επισημαίνει: ΄΄Στα 14 χρόνια που λειτουργεί το γραφείο μας, έχουμε αναλάβει και ανταποκριθεί πλήρως στις επιθυμίες των πελατών μας. Μελετούμε κάθε αίτημα ξεχωριστά και σχεδιάζουμε εξατομικευμένες εκδρομές, προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα, τον διαθέσιμο χρόνο και τον προϋπολογισμό του πελάτη΄΄.

Παράλληλα, μιλά για τα οχήματα με τα οποία πραγματοποιούνται με ασφάλεια οι ταξιδιωτικές μεταφορές: ΄΄Διαθέτουμε στόλο με 3 αυτοκίνητα: Mercedes Sprinter 519, 20 θέσεων. Peugeot traveler 2000cc, 8 θέσεων και Peugeot 2008, 4 θέσεων. Η ασφάλεια είναι για εμάς απόλυτη προτεραιότητα. Ως οικογενειακή επιχείρηση που είμαστε, με προσωπική παρουσία και άμεση επίβλεψη από εμάς τους ίδιους σε κάθε δραστηριότητα, φροντίσουμε ώστε όλα να οργανώνονται υπεύθυνα΄΄.

 

Σχεδιασμός επισκέψεων σε δημοφιλείς και ξεχωριστές εκδηλώσεις

«Οι εξορμήσεις για διασκέδαση σε άλλες περιοχές, κερδίζουν διαρκώς έδαφος αφού όλο και περισσότεροι αποζητούν κάτι το διαφορετικό. Υπάρχουν συγκεκριμένοι χώροι και καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεστε και διοργανώνετε επισκέψεις είτε για θέατρο, είτε για μουσική;», ήταν το επόμενο ερώτημα του Protionline.gr στους υπεύθυνους της «Glavas Tour & Transfer», οι οποίοι απάντησαν ως εξής: ΄΄Από την αρχή, η σκέψη μας ήταν να επικεντρωθούμε σε κάτι που έλειπε από την πόλη μας, όπως η οργανωμένη πρόσβαση σε θέατρα, μουσικές σκηνές και νυχτερινή διασκέδαση στα μουσικά σχήματα της Αθήνας. Παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις και τις προτιμήσεις του κοινού, σχεδιάζοντας επισκέψεις σε δημοφιλείς και ξεχωριστές εκδηλώσεις, με στόχο κάθε εξόρμηση να αποτελεί μία μοναδική εμπειρία. Σήμερα, το πελατολόγιό μας έχει επεκταθεί από Πάτρα μέχρι και Ξυλόκαστρο, ενώ οι συνεργασίες μας με καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, πέρα από επαγγελματικές, έχουν εξελιχθεί σε σχέση εμπιστοσύνης και προσωπικής εκτιμήσεις, κάτι που αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών μας΄΄.

Μία σχέση εμπιστοσύνης!

Μιλώντας δε για τις προτεραιότητές τους αλλά και το πώς χτίστηκε αυτή η σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο, σημειώνουν: ΄΄Πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει να βλέπουμε τους πελάτες μας να φεύγουν ικανοποιημένοι και χαμογελαστοί. Η προσέγγισή μας βασίζεται στην άμεση επαφή με τον πελάτη και την αξιοπιστία σε κάθε συνεργασία. Η εμπιστοσύνη και η προτίμηση του κόσμου είναι για εμάς, αποτέλεσμα αυτής της σταθερής και ειλικρινούς σχέσης που χτίζουμε με τον κάθε πελάτη΄΄.

Η ενασχόληση του Παναγιώτη Γκλαβά

Η οικογενειακή επιχείρηση «Glavas Tour & Transfer» όχι μόνο συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, αλλά έχει και συνέχεια, με την ενασχόληση του Παναγιώτη να έχει δώσει άλλη προοπτική στην επιχείρηση. ΄΄Η είσοδος του γιου μας, ήταν φυσική συνέχεια της οικογενειακής δουλειάς, αλλά πάνω απ’ όλα προσωπική επιλογή του. Του αρέσει αυτό που κάνει και θέλει να το ακολουθήσει, φέρνοντας νέες ιδέες, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει καθημερινά από την εμπειρία της οικογενειακής μας επιχείρησης΄΄, αναφέρουν οι Αντώνης και Σία Γκλαβά.

Τουρισμός και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

Οι συνεργασίες τους όλα αυτά τα χρόνια, έχουν επεκταθεί και εκτός Αιγιάλειας. ΄΄Όσον αφορά το τουριστικό κομμάτι, συνεργαζόμαστε με γραφεία του εξωτερικού και κυρίως της Αυστραλίας, αφού ήδη έχουμε κάνει δύο επαγγελματικά ταξίδια και μας έχουν αποφέρει καρπούς. Ταυτόχρονα, συνεργαζόμαστε χρόνια με τους tour operators της Αθήνας με τουρίστες, είτε για πολυήμερες εκδρομές είτε για transfer.

Στο καλλιτεχνικό σκέλος, οι συνεργασίες με θεατρικούς και μουσικούς παραγωγούς έχουν επεκταθεί και ήδη μετράμε συνεργασίες, ξεκινώντας από το 2014 με τη Χαρούλα Αλεξίου στην περιοδεία της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το 2020 με την αγαπημένη Κάρμεν Ρουγγέρη, το 2024 με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τα τελευταία δύο χρόνια με τη Σοφία Μανουσάκη και τον Στέφανο Κορκολή.

Τελευταία αφήνουμε τη συνεργασία μας με τον Μάρκο Σεφερλή από το 2022 έως και σήμερα, ανελλιπώς για τη φθινοπωρινή του περιοδεία.

Η συνεργασία μας ξεκίνησε επαγγελματικά αλλά με τον καιρό εξελίχθηκε σε μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να υποστηρίζουμε έναν καλλιτέχνη με τόσο έντονη παρουσία στο ελληνικό κοινό΄΄, επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες.

Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες του επόμενου διαστήματος

Με τις μαζικές επισκέψεις στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις, το γραφείο έχει δώσει τη δυνατότητα σε πλήθος Αιγιαλέων να περάσουν όμορφες στιγμές σε νυχτερινά κέντρα, μουσικές σκηνές και θέατρα, απολαμβάνοντας κορυφαίους καλλιτέχνες. Οι προγραμματισμένες δραστηριότητες του επόμενου διαστήματος, είναι οι εξής:

Τετάρτη 4/2 Ζαχαράτος -Παπαρίζου στο NOX ATHENS.

Σάββατο 7/2 Ρέμος- Μάστορας στο NOX ATHENS για δεύτερη φορά φέτος.

Σάββατο 14/2 Αργυρός – Βανδή στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Κυριακή 15/2 στην παράσταση ΛΟΛΑ στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ.

Σάββατο 21/2 Οικονομόπουλος στο FANTASIA

Τετάρτη 25/2 στην παράσταση «Η Καρυάτιδα» στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ

Σάββατο 28/2 Φέρρης στο POSIDIONIO.

Κυριακή 8/3 στη γιορτή της γυναίκας, μεσημεριανή διασκέδαση στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, με Χρήστο Νικολόπουλο, Στέλιο Διονυσίου. Πίτσα Παπαδοπούλου και Ελεάννα Παπαϊωάννου.

«GLAVAS TOUR & TRANSFER», Παναγιωτοπούλων 3-5, Αίγιο, τηλ. 2691302246, 6947686174, 6978198545, [email protected]


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr