background img
banner
banner

Σε ζεστό και φιλικό κλίµα η κοπή της πίτας του “Κένταυρου”

Πραγµατοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου η καθιερωµένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σκοπευτικού Οµίλου “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, σε κλειστό κύκλο, µε τη συµµετοχή του διοικητικού συµβουλίου του Αιγιώτικου συλλόγου.

Η εκδήλωση στο εστιατόριο «Πλέσσας», στην παραλία Αιγίου, έδωσε την ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση, αλλά και ανταλλαγή ευχών ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Οι σκοπευτές αναφέρθηκαν στους στόχους και τις προσδοκίες τους για τη φετινή σεζόν, δίνοντας έµφαση τόσο στις αγωνιστικές επιδόσεις όσο και στη συλλογική προσπάθεια και το καλό κλίµα εντός του συλλόγου. Κοινή ευχή όλων ήταν µια χρονιά µε επιτυχίες, διακρίσεις και, πάνω απ’ όλα, υγεία για όλους τους αθλητές και τα µέλη. Η πίτα χειροποίητη, όπως κάθε χρόνο, πεντανόστιµη, διά χειρός Κωνσταντίνας Σταυρίδη.

Το τυχερό φλουρί της πίτας έτυχε στον πρόεδρο του συλλόγου, Σταύρο Σταυρίδη, µε το δώρο να αποτελεί ευγενική προσφορά του ιδιοκτήτη του ΚΤΕΟ Αιγίου και σκοπευτή του συλλόγου Νίκου Κτιστάκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr