ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΙΓΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ
Πολύ καλός ήταν ο απολογισμός του Α.Σ.Ο. Αιγιαλείας στις δύο πρώτες αγωνιστικές του προκριματικού ομίλου της Α΄ εθνικής για το 2026, με μία νίκη και μία ισοπαλία. Στην πρεμιέρα νίκησε την ομάδα του Αγίου Βασιλείου 9.5-0.5 και στο επόμενο παιχνίδι στην Πάτρα με τον Προμηθέα ήρθε ισόπαλη 5-5. Το σωματείο της Αιγιάλειας ευχαρίστησε του δύο συλλόγους για τη φιλοξενία. Ο αγώνας της τρίτης αγωνιστικής είναι πάλι στην Πάτρα απέναντι στον Σ.Ο.Π.

Όσο αφορά στο Κύπελλο Δυτικής Ελλάδος, το σκακιστικό Τμήμα της Ε.Α.Π. το κατέκτησε για δεύτερη φορά, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή του παρουσία στην ελίτ του ελληνικού σκακιού. Με την επιτυχία αυτή, η ομάδα της Πάτρας προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο.

Στο ομαδικό κύπελλο της ΕΣΣΔΕ ο Α.Σ.Ο.Α κατέλαβε την 3η θέση. Παράλληλα με το κύπελλο έπαιξαν και τρεις αθλητές του συλλόγου για την πρόκριση στα πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα που θα γίνουν από 14-20 Απριλίου στο Περιστέρι και την πρόκριση πήρε ο Μαξ Σόλοπ στο Κ10.



