background img
banner
banner

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Είχε μόνο νίκες η τετράδα της κορυφής

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2-0 ΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΣΤΟ ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ

Δεν έφερε κάτι διαφορετικό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας η 17η αγωνιστική Εύκολα ή δύσκολα, ακόμα και χωρίς αγώνα η Φλόγα Ροδιάς, οι τρεις βαθμοί της νίκης προστέθηκαν στον λογαριασμό της πρώτης 4άδας, που διατήρησε τις αποστάσεις …αναπνοής σε αυτές τις θέσεις.

Δυσκολεύτηκε μέχρι να βρει δίχτυα το πρωτοπόρο Πάτραι Β, με την Αυτόνομη να έχει τα καλύτερα ποσοστά της εκτός έδρας και να κρατά καλά. Τη λύση στην αντίπαλη έδρα βρήκε για το Πάτραι Β ο Δελδήμος, που άνοιξε και έκλεισε το σκορ, διαμορφώνοντας το 2-0 στο 77΄ και 82΄.

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ΑΕΚ Π. έφτασε στο νικηφόρο 4-0 απέναντι στον Απόλλωνα Αιγίου και διατηρεί έτσι την …συγκατοίκησή της με το Πάτραι Β στην πρώτη θέση. Παλούμπης και Δημόπουλος τα γκολ στο α΄ ημίχρονο, Καλλιμάνης και Κολαΐτης στο β΄ ημίχρονο.

Στο γήπεδο Πλαστήρα ο ΑΟ Αιγίου άνοιξε το σκορ στο 17΄ με τον Τσέλιο. Συνέχισε να αναζητά ακόμα ένα γκολ να εξασφαλίσει τη νίκη κόντρα στην ΑΠΟ Αρόη, που όμως το βρήκε για λογαριασμό της στο 62΄ ισοφαρίζοντας 1-1 Παπανελόπουλο. Η γρήγορη απάντηση στο 64΄ με τον Χαραλαμπόπουλο να διαμορφώνει το 2-1, έδιωξε τα μαύρα σύννεφα από την ομάδα του Μιχάλη Τρίψα, απομακρύνοντας και την πιθανότητα για ενδεχόμενη απώλεια βαθμών. Το παιχνίδι είχε δυο αποβολές, μια για κάθε ομάδα.

Όλα τα σωματεία πίσω από την πρώτη 4άδα που όλο και ξεμακραίνει, έχασαν βαθμούς. Εκτός από την Αυτόνομη που έχασε από το Πάτραι Β και παρέμεινε στην 5η θέση. Ο 6ος στην βαθμολογία Εθνικός Β βρέθηκε προ δυσάρεστης εξέλιξης στο παιχνίδι του με τον Φοίνικα.

Είχε προηγηθεί 2-0 με τους Βλάχο στο 42΄ και Γκότση στο 73΄, όμως το «χιτσκοκικό» φινάλε που ακολούθησε, έδωσε την ευκαιρία στον Φοίνικα να ισοφαρίσει 2-2, με δυο γκολ του Διαμαντόπουλου στο 90΄ και 93΄ αντίστοιχα.

Η Φλόγα Ροδιάς δεν έχει ακόμα αναμετρηθεί στον β΄ γύρο με τα άλλα σωματεία της Αιγιάλειας. Για την 17η αγωνιστική δεν είχε κούραση και αγωνίες, αφού το σίγουρο «τρίποντο» από τον Φοίνικα / Ζήρια κατέληξε στον λογαριασμό της. Την επόμενη 18η αγωνιστική θα παίξει στην κοινή έδρα της Ροδιάς με τον Απόλλωνα Αιγίου και στο φινάλε του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί τον ΑΟ Αιγίου.

Συνεχίζει προηγούμενος στα γκολ ο Μπακιρτζόγλου με 14

Δεν σκόραρε αλλά παρέμεινε στην πρώτη θέση των σκόρερς ο Μπακιρτζόγλου. Από τον ΑΟ Αιγίου επίσης ο Χαραλαμπόπουλος που είχε γκολ έφτασε στα 10.
14 γκολ: Μπακιρτζόγλου (Α.Ο. Αιγίου)
12 γκολ: Πρελορέντζο (Πάτραι Β΄)
10 γκολ: Χαραλαμπόπουλος (Α.Ο. Αιγίου)
9 γκολ: Φ. Κατσαΐτης (ΑΕΚ Π.)
7 γκολ: Γ. Χριστόπουλος, Π. Κατσαούνης (Ροδιά)
6 γκολ: Κανελλόπουλος (Πάτραι Β΄), Παπανελόπουλος (ΑΠΟ Αρόη), Φώτης (Φοίνικας)
5 γκολ: Γκέργκι (Ροδιά), Δημόπουλος (ΑΕΚ Π.), Λάττας (Πάτραι Β΄)
4 γκολ: Μπιρμπίλης (Α.Ο. Αιγίου), Ηρακλέους, Κρανιάς (Αυτόνομη), Νικολογιάννης (ΑΕΚ Π.), Καραμπάτσης (Αίολος)
3 γκολ: Νικολακόπουλος, Χύλα (Ροδιά), Ιατρόπουλος (Α.Ο. Αιγίου), Σπ. Κατσαΐτης, Κυριακίδης, Μαργαρίτης (ΑΕΚ Π.), Μετσοβίτης, Βλάχος (Εθνικός Β΄), Δημακόπουλος (ΑΠΟ Αρόη), Μπόγια (Πάτραι Β΄), Καυκάς (Φοίνικας), Χαρίτος (Αυτόνομη)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr