Με θρησκευτική ευλάβεια γιόρτασαν τους Ισαποστόλους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στο χωριό Άγιος Κωνσταντίνος της Δημοτικής Ενότητας Συμπολιτείας, την Τετάρτη 20 με μέγα Εσπερινό και την Πέμπτη 21 Μαΐου με πανηγυρική Θεία Λειτουργία όπου ιερούργησε ο Αρχιμανδρίτης π. Μάρκος Τζανακάκης με τη συμμετοχή του εφημέριου του πανηγυρίζοντος ναού, π. Κωνσταντίνου Καπαλόπουλου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης π. Μάρκος Τζανακάκης, ενώ τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους κάτοικοι του χωριού και επισκέπτες. Μεταξύ άλλων παρέστησαν, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Παναγιώτης Ανδριόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κώστας Βούλγαρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βάσω Ψυχράμη και Ανδρέας Νιγιάννης, ο πρόεδρος της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών Θανάσης Σωτηρόπουλος ο πρόεδρος της Κοινότητας Αγ. Κωνσταντίνου Αντώνης Αντωνόπουλος και σύμβουλος του Δημάρχου Πέτρος Δαδιώτης.
Ακολούθως, προσφέρθηκαν καφές και κεράσματα στο ενοριακό κέντρο του Ιερού Ναού εκεί όπου όλοι μαζί αντάλλαξαν ευχές και κουβέντιασαν σε χαλαρή ατμόσφαιρα. Η γιορτή συνεχίστηκε το μεσημέρι με γλέντι στο κατάστημα του χωριού, με πολύ κέφι που κράτησε ως τις απογευματινές ώρες.



