ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΚ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΙΓΙΟΥ
Η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας «Ο Άγιος Γεώργιος», σε συνεργασία με τα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Παράρτημα Αιγίου, διοργανώνει συνάντηση – συζήτηση με θέμα: «Καταγραφή της ιστορίας των Ηπειρωτών της Αιγιάλειας», στο Τουριστικό στο Αίγιο, τη Δευτέρα 25 Μαΐου και ώρα 19:00.
Σκοπός της συνάντησης είναι η έναρξη μιας κοινής προσπάθειας για τη συλλογή, καταγραφή και διατήρηση της ιστορίας των Ηπειρωτών που εγκαταστάθηκαν στην Αιγιάλεια, αναδεικνύοντας τη διαδρομή και τη συμβολή τους στην τοπική κοινωνία.
΄΄Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους. Όποιος διαθέτει μια προσωπική ή οικογενειακή ιστορία, φωτογραφικό υλικό ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό αρχείο, θα είναι μεγάλη μας χαρά να το μοιραστεί μαζί μας, συμβάλλοντας στη διαφύλαξη της συλλογικής μνήμης. Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της Πανηπειρωτικής.



