background img
banner
banner

Προετοιμάστηκε το έδαφος του τελικού με συνέντευξη Τύπου

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ

Το πρωί της Δευτέρας έγινε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Αχαϊας ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Θύελλα Π., που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης στις 19:00.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Άγγελος Δανιήλ που έδωσε συγχαρητήρια για την παρουσία της Θύελλας Πατρών και του Παναιγιαλείου στον τελικό του κυπέλλου και τόνισε πως θα δούμε έναν τελικό αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων, με την ευχή στο τέλος να νικήσει το ποδόσφαιρο.

Οι προπονητές Καζακόπουλος και Καραβίας

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο οι δύο προπονητές των ομάδων. Ο κ.Φώντας Καζακόπουλος συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια όλη την χρονιά, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσει η ομάδα το κύπελλο και να κλείσουμε ακόμα πιο επιτυχημένα την χρονιά.

Ο κ. Βύρων Καραβίας από την πλευρά του τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό για εκείνους να διεκδικήσουν το τρόπαιο για να εξιλεωθούν αφού δεν κατάφεραν να παραμείνουν στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Οι αρχηγοί Μπουρλάκης και Βλασόπουλος

Από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ο Γιάννης Μπουρλάκης είπε πως θέλουν να κλείσει μια καλή χρονιά για τον Παναιγιάλειο με την κατάκτηση του κυπέλλου και ο Θόδωρος Βλασόπουλος από την πλευρά της Θύελλας είπε πως ήταν στόχος τους να φτάσουν στον τελικό και είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, τόνισε επίσης πως ο Παναιγιάλειος έκανε φέτος μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr