background img
banner
banner

Επανεκλογή Αθηνάς Σκανδάμη στην προεδρία

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η πρώτη σε σταυρούς προτίμησης κατά τις πρόσφατες εκλογές, Αθηνά Σκανδάμη, εξελέγη πρόεδρος στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας. Για την ακρίβεια, η κ. Σκανδάμη είναι πρόεδρος του Συλλόγου από το 2014 και μέσα σε αυτό το διάστημα, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Δ.Σ., έχει δώσει αρκετές μάχες για τους εκπαιδευτικούς και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές της 28ης Μαΐου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουνίου. Δύο από τα απερχόμενα μέλη δεν θα είναι εκ νέου στο Δ.Σ., με την κ. Σκανδάμη να αναφέρει: ΄΄Αποχαιρετούμε τον Βαγγέλη Ρίκο και τον Χρήστο Πανούτσο και ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους στο Σύλλογο. Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Λίλυ Αναγνωστοπούλου και Μαριάννα Κουτρουλή και ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία΄΄.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Π.Ε. Αιγιάλειας, μετά τη συγκρότηση σε σώμα, έχει ως εξής: Πρόεδρος: Αθηνά Σκανδάμη, Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Μεσάζος, Γ. Γραμματέας: Μαριάννα Κουτρουλή, Ταμίας: Κωνσταντίνος Κουτσαντώνης, 1ο μέλος: Αθηνά Σακελλαροπούλου, 2ο μέλος: Εμμέλεια Φιλιπποπούλου, 3ο μέλος: Λίλυ Αναγνωστοπούλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΑΙΔΕΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr