background img
banner
banner

Από Πέμπτη οι ανακοινώσεις ανανέωσης στην Αιγείρα / Ακράτα

Την Πέμπτη 2 Ιουλίου επιστρέφει στην ομάδα της Αιγείρας/Ακράτας ο προπονητής Δημήτρης Ξηνταρόπουλος. Οι υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Σκύρου τον κράτησαν εκεί όλο αυτό το διάστημα και πλέον ετοιμάζεται να βάλει τάξη στα πράγματα του σωματείου της ανατολικής Αιγιάλειας.

Φαίνεται ότι θα κρατήσει τους παίκτες από την περιοχή της Πάτρας: Γεωργουλόπουλο, Φίλιππο και Χριστόφορο Ελ Χάτζι.

Ελάχιστες οι αποχωρήσεις από το περυσινό έμψυχο υλικό

Ο 36χρονος αμυντικός Δημήτρης Σανδραβέλης, που «κρέμασε» τα παπούτσια του, αποτελεί μία από τις απώλειες της Αιγείρας/Ακράτας, όμως θα παραμείνει στο σωματείο ως προπονητής στα παιδικά τμήματα.

Από το περσινό ρόστερ θα λείψει και ο νεαρός Σωτήρης Βασιλόπουλος, καθώς πέρασε στην Αθήνα στη σχολή Φυσικής Αγωγής και θα αναζητήσει ομάδα στην Αττική για να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Σε αποκατάσταση ο Κωνσταντίνος Ασπρούκος

Δεν έχει θεραπευτεί πλήρως ο πολύτιμος επιθετικός Κωνσταντίνος Ασπρούκος, μετά τον τραυματισμό στο γόνατο. Συνεχίζει την αποκατάσταση και λογικά θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα τον Αύγουστο. Μαζί του θα συζητήσει η Αιγείρα/Ακράτα το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr