ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ
Με μυστικότητα κινείται ο Παναιγιάλειος για τη συμπλήρωση του φετινού του ρόστερ, καθώς αναμένεται να προστεθούν ακόμη 5-6 ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, ο Φώντας Καζακόπουλος μελετά τα δεδομένα, τις ελλείψεις, τα προσόντα, τις εμπειρίες και τις ηλικίες των παικτών, πριν καταθέσει τις εισηγήσεις του στον Δημήτρη Ανδριόπουλο και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.
Επιπλέον, εξετάζεται και η φυσική κατάσταση των υποψήφιων ποδοσφαιριστών. Τα εργομετρικά που θα προηγηθούν της προετοιμασίας, στις 27 Ιουλίου, θα αποτελέσουν τον «καθρέπτη» της κατάστασης και της ετοιμότητας στην οποία βρίσκονται οι παίκτες.
Δήλωση και στο ερασιτεχνικό κύπελλο Γ’ Εθνικής
Τα σωματεία της Γ’ Εθνικής είναι υποχρεωμένα να δώσουν αγωνιστικό παρόν στο κύπελλο της κατηγορίας, το οποίο θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Συνεπώς, στην ατζέντα της διοίκησης του Παναιγιαλείου βρίσκεται η διευθέτηση της συμμετοχής στο κύπελλο έως τις 17 του μήνα.
Αντίθετα, η δήλωση συμμετοχής στο κύπελλο για τους κυπελλούχους των ΕΠΣ παραμένει προαιρετική.



