background img
banner
banner

Κλειτορία: Σύλληψη άνδρα για ζωοκτονία

ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου, στην Κλειτορία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας.

Θανάτωσε αδέσποτο σκύλο με κυνηγετικό όπλο

Σύμφωνα με καταγγελία, ο κατηγορούμενος το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, θανάτωσε αδέσποτο σκύλο σε περιοχή της Κλειτορίας και στη συνέχεια διέφυγε με αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του, ενώ ο ίδιος προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν φυσίγγια και τρία κυνηγετικά όπλα

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:

  • 22 φυσίγγια
  • 1 θήκη μεταφοράς κυνηγετικού όπλου

Παράλληλα, κατασχέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα, τα οποία ο κατηγορούμενος κατείχε νόμιμα.

«Η υπόθεση διερευνάται με βάση τη νομοθεσία περί προστασίας ζώων συντροφιάς», ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της έρευνας και τις κατασχέσεις.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr