ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 40χρονος, καταγόμενος από άλλη χώρα αλλά κάτοικος Αιγίου, ο οποίος είχε συλληφθεί από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας ως εμπλεκόμενος σε επιθέσεις με όπλα μεταξύ ομάδων παραβατικών σε διάφορα σημεία της Αιγιάλειας.
Η υπόθεση είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, καθώς στις επιθέσεις φέρεται να εμπλέκονταν και ανήλικοι.
Η διαφωνία Εισαγγελέα – Ανακρίτριας
Για την περίπτωση του 40χρονου υπήρξε αρχικά διαφωνία μεταξύ Εισαγγελέα και Ανακρίτριας:
- ο Εισαγγελέας ζήτησε προφυλάκιση,
- η Ανακρίτρια πρότεινε περιοριστικούς όρους.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο την περασμένη Δευτέρα αποφάσισε τελικά ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να προφυλακιστεί.
Σημαντική εξέλιξη: καμία συνέχεια στις επιθέσεις
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή της προφυλάκισης δεν έχει υπάρξει συνέχεια στις επιθέσεις που είχαν καταγραφεί το προηγούμενο διάστημα.
Η εξέλιξη αυτή θεωρείται κρίσιμη, καθώς οι επιθέσεις είχαν δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας στην περιοχή και είχαν απασχολήσει έντονα τις Αρχές.



