background img
banner
banner

Σημαντική διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης

ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ E TWINNING 2023-24

Μεγάλη επιτυχία για το Δημοτικό Σχολείο Τέμενης, θεωρείται η νέα διάκριση που πέτυχε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα e twinning, το οποίο στοχεύει να ενσωματώσει μαθηματικές έννοιες με εφαρμογές του πραγματικού κόσμου, ενισχύοντας την κατανόηση και την εκτίμηση των μαθηματικών από τους μαθητές μέσω διεπιστημονικών προσεγγίσεων και καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας.

Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον e twinning έργο με θετικά στοιχεία: – ενδιαφέρον θέμα, -διεθνικές ομάδες μαθητών, – αξιοποίηση του Forum, – συνεργατικά εργαλεία Web2.0. Με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας βραβεύτηκαν οι μαθητές της Δ’ τάξης Βασίλης Δ., Βασίλης Π., Βασιλική , Δημήτρης, Ελευθερία, Κωνσταντίνα, Μελίττα, Παναγιώτης, Ραφαήλ, Σπύρος Π., Σπύρος Κ., Στέφανος, Φένια και η δασκάλα τους Χριστίνα Κοκοτή οι οποίοι συμμετείχαν κατά τη σχολική χρονιά 2023-24 στην υλοποίηση του προγράμματος eTwinning: «Μathematical Routes».
Η αναγνώριση αυτή και η διάκριση έγιναν από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης του e Twinning στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο του έργου αυτού οι μαθητές και οι μαθήτριες της περσινής Δ’ τάξης συνεργάστηκαν με μαθητές από την Τουρκία.

Το έργο αναγνωρίστηκε και διακρίθηκε για την Παιδαγωγική Καινοτομία και Δημιουργικότητά του, καθώς και τη Συλλογική εργασία μεταξύ των σχολείων συνεργατών. Η χορήγηση της Εθνικής Ετικέτας Ποιότητας του eTwinning αποτελεί μία αναγνώριση της ολοκλήρωσης του έργου του σχολείου για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων του.

Αναδείχθηκε η χαρά της δημιουργίας και της επικοινωνίας

Η υπεύθυνη εκπαιδευτικός κ. Κοκοτή επισημαίνει για την επιτυχία: ΄΄Συγχαρητήρια στα «αστέρια» της περσινής μου τάξης Βασίλη Δ., Βασίλη Π., Βασιλική, Δημήτρη, Ελευθερία, Κωνσταντίνα, Μελίττα, Παναγιώτη, Ραφαήλ, Σπύρο Π., Σπύρο Κ., Παρασκευή, Στέφανο, Φένια και τους γονείς τους! Ευχαριστώ πολύ τους Εταίρους του έργου από την Τουρκία για την άψογη συνεργασία, μέσα από την οποία αναδείχθηκε η χαρά της δημιουργίας και της επικοινωνίας΄΄.

΄΄Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα eTwinning, γιατί μας έδωσε τη δυνατότητα υλοποίησης Ευρωπαϊκού προγράμματος, που προάγει την επικοινωνία και τη συνεργασία μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της διεύθυνσης του σχολείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr