background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Ο «γλυκός πονοκέφαλος» του προπονητή

Καταπονήθηκαν οι παίκτες του Παναιγιάλειου. Από την μια είχαμε τον λιγοστό χρόνο προετοιμασίας, από την άλλη μόλις τρεις εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο για τον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη, υποχρεώνοντας έτσι τους αγωνιζόμενους μελανόλευκους να υπερβάλλουν εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα.

Λίγος ο βαθμός της ισοπαλίας, μεγάλος ο βαθμός εκτίμησης και εμπιστοσύνης στην ομάδα από το φίλαθλο κοινό, που έδωσε δυναμικό παρόν στο πρωινό ντέρμπι της Αβύθου.

Ευχάριστες εκπλήξεις από τους νεαρούς παίκτες

Αρκετά μικρός ο μέσος όρος ηλικίας στους ποδοσφαιριστές του Κώστα Γαλτσίδη, σε αντίθεση με την μεγάλη προσφορά τους στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε δεν είναι κανείς τυχαίος, αφού ο καθένας από αυτούς κουβαλάει ένα πολύ καλό βιογραφικό, που καλύπτει άνετα το νεαρό της ηλικίας, δίνοντας εγγυήσεις σε θετικές παρουσίες στους αγωνιστικούς χώρους.

Γρίφος τείνει να γίνει η 11άδα για τον Κώστα Γαλτσίδη

Εντύπωση θετική προκάλεσαν αρκετοί παίκτες του Παναιγιάλειου στο παρθενικό του παιχνίδι για το 2024-25. Ανάμεσά τους και ο 19χρονος επιθετικός Νίκος Αθανασόπουλος (φωτο) , που αποδείχθηκε …βιονικός με τις επαναλαμβανόμενες εξάρσεις και επιταχύνσεις σε μπάλα, μαρκαρίσματα και κόντρα επιθέσεις.

Με την παρουσία όλων των παικτών στην διάθεση του προπονητή Κώστα Γαλτσίδη, θα ακολουθήσει το δύσκολο των αποφάσεων για τους παίκτες τους οποίους θα επιλέξει για να καλύψει την βασική 11άδα.

Είναι αυτό που λέμε «ευχάριστος πονοκέφαλος», προτιμότερος σίγουρα από τις μετρημένες επιλογές που είχε στην πρεμιέρα.
Ο Θεός να τον …φωτίσει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr