background img
banner
banner

Στο βάθρο οι Νίκος Σωτηρόπουλος – Βαγγέλης Μούκας της ΑΛΜΑ Αιγίου στην Καλαμάτα

ΣΤΟ 35ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΡΑΛΛΥ ΧΩΜΑΤΟΣ

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας διοργάνωσε το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος, το 35ο Ράλλυ Σπριντ, με έδρα το παραθαλάσσιο Πεταλίδι. Τα 34 πληρώματα που συμμετείχαν, αγωνίστηκαν τρεις φορές στην μήκους 12,17 χλμ. ειδική διαδρομή και τερμάτισαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία του γραφικού χωριού της Μεσσηνίας.

Εξαιρετική παρουσία είχε το πλήρωμα της ΑΛΜΑ Αιγίου, οι Νίκος Σωτηρόπουλος και Βαγγέλης Μούκας, που στην πρώτη τους απόπειρα με ένα Toyota Yaris κατάφεραν να ανέβουν στην τρίτη θέση του βάθρου στην κατηγορία C6, πίσω από τους Πατέα-Παναγόπουλο και Γιώργος Ψύλλο-Κώστας Κόντο. Παράλληλα ήταν 4οι στην F2E.

“Ήταν ο πρώτος αγώνας με το καινούργιο μας…παιχνίδι.. Στο τέλος της ημέρας κατακτήσαμε την 3η θέση στην κατηγορία C6 και την 4η θέση στην F2E ψάχνοντας τα πατήματα μας με το αυτοκίνητο ως πρώτη επαφή μαζί του στην πρώτη ειδική του αγώνα!!

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον συνοδηγό μου γιατί με εμπιστεύεται και δεύτερον που με καθοδηγεί προσπαθώντας να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα! Και μετά όλους τους αφανείς ήρωες που βοήθησαν με κάθε τρόπο για την συμμετοχή μας στον αγώνα στο παρά πέντε. Έφτασε να μοιάζει ως όνειρο θερινής νυκτός. Τους ανθρώπους που μας υποστήριξαν ως μηχανικοί και κάναμε έναν απροβλημάτιστο αγώνα. Και βέβαια τους χορηγούς μας, “Ασημάκης” ανταλλακτικά αυτοκινήτων, Rallyschool.gr και Racing Star”, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Σωτηρόπουλος.

Φράγκου – Παραδείσης οι μεγάλοι νικητές

Οι Παναγιώτης Παραδείσης-Μιχάλης Φράγκου αναδείχθηκαν νικητές του 35ου Ράλλυ Σπριντ. Το πλήρωμα του Mitsubishi Lancer Evo IX έκανε την ανατροπή στην τελευταία διαδρομή, καταφέρνοντας να «κλέψει» τη νίκη και να αυξήσει τη διαφορά του από τους διώκτες του στη βαθμολογία του Κυπέλλου Χώματος!

Οι κυριότεροι αντίπαλοί τους, Γιάννης Μποζιονέλος-Βαγγέλης Παναρίτης έκαναν την έκπληξη, πετυχαίνοντας την ταχύτερη επίδοση στην εναρκτήρια διαδρομή του αγώνα. Στη συνέχεια, όμως, το πλήρωμα του Renault Clio Rally3 δεν κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση των Παραδείση-Φράγκου και ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση, στην επανεμφάνιση του οδηγού στα ράλλυ, έπειτα από 3 χρόνια απουσίας.

Τρίτοι τερμάτισαν οι Πυργιώτες, Αργύρης Τσούλος-Πάνος Σπυρογιάννης με το λευκό Mitsubishi Lancer Evo IΧ, χωρίς να απειλήσουν και χωρίς να απειληθούν.
Επόμενος αγώνας του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος είναι το Ράλλυ Σπριντ Πύργου που θα διεξαχθεί στα μέσα Νοεμβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr