background img
banner
banner

Φυλάκιση σε 38χρονο που διατηρούσε δεσμό με 14χρονη στην Πάτρα

Την ενοχή του 38χρονου κατηγορούμενου για αποπλάνηση ανηλίκου αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο με ομόφωνη απόφασή του και συντασσόμενο πλήρως με την πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας επί της ενοχής του για το κακουργηματικό αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, ενώ χορηγήθηκε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Το ΜΟΔ αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Όπως αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας την περασμένη Τρίτη, ο 38χρονος σήμερα καταδικασθείς, παραπλάνησε την ανήλικη, που κατά τα χρονικά διαστήματα που τελέστηκε το αδίκημα στην Πάτρα ήταν δεκατεσσάρων ετών, δηλώνοντας ψευδώς την ηλικία του προκειμένου να ενεργήσει γενετήσιες πράξεις.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε και το θύμα που εξετάστηκε ως μάρτυρας από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, λέγοντας ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον κατηγορούμενο από τον Οκτώβριο του 2019 και για διάστημα περίπου 1,5 έτους, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική του ηλικία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr