background img
banner
banner

A.O. AΙΓΙΑΛΕΩΝ: Ξεκίνημα φιλικών προετοιμασίας το Σάββατο στην Πάτρα με Ερμή

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Eνώ η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τις προπονήσεις να διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών, έφτασε η ώρα για το πρώτο φιλικό της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Α.Ο. Αιγιαλέων. Πρώτος αντίπαλος ο Ερμής Πατρών (φωτο) που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 σε ένα ματς που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο “Κώστας Πετρόπουλος” στο Κουκούλι, αύριο Σάββατο και θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Οι γηπεδούχοι προανήγγειλαν τη διεξαγωγή του αγώνα με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το πρώτο φιλικό αγώνα δίνει για την νέα σεζόν 2024-25 ,το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Κ. Πετρόπουλος” στο Κουκούλι, η ομάδα των ανδρών του Α.Σ.Π. Ερμή με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Αιγιαλέων . Η ομάδα του Ερμή αγωνίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Α2 εθνική κατηγορία ενώ η ομάδα του Α.Ο. Αιγιαλέων αγωνίζεται ξανά στην αμέσως επομένη κατηγορία, αυτή της PRE LEAGUE και είναι μια ευκαιρία των δύο προπονητών κ. Χριστόπουλου και κ. Παπαδόπουλου να δώσουν αγωνιστικό χρόνο στους παίχτες και να δοκιμάσουν τις ομάδες τους ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων τον επόμενο μήνα.
Η διοίκηση και οι αθλητές προσκαλούν όλους τους φίλους του αθλήματος στο Κλειστό στο Κουκούλι
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους”.

Ένα ακόμη φιλικό που έχει κλείσει από πολύ νωρίς για τον Α.Ο. Αιγιαλέων, είναι αυτό με την Καλαμάτα ΄80 σε τρεις εβδομάδες από τώρα. Πιο συγκεκριμένα στις 20 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί στο κλειστό του Αιγίου την ισχυρή Μεσσηνιακή ομάδα που πέρυσι υποβιβάστηκε από τη Volley League και έχει ως μοναδικό στόχο την άμεση επιστροφή της στα σαλόνια του Ελληνικού βόλει. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τότε θα γίνουν και άλλα φιλικά που ήδη έχουν κλείσει και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο ΑΟ Αιγιαλέων θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Αχαίας στην κατηγορία και για την περίοδο 2024 -25 με το πρωτάθλημα να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου με πρώτο αντίπαλο τον Γ.Σ. Κερατέας εκτός έδρας.

Οι παίκτες του φετινού ρόστερ είναι: Ο νέος Βραζιλιάνος Γκάμπριελ Σιλβέϊρα, ο συμπατριώτης του Λους Σοάρες που έπαιξε και πέρυσι, οι νεοαποκτηθέντες Κουτσοδήμας, Ντόντης, Φιλίππου, Μαρουλάς και οι Βασιλάκος, Λιβαθηνός, Σαλαβασίδης, Δακαλόπουλος, Πατρινός, Γεωργάτος, Καραγεώργος, Μούρτζης και Πομώνης που παρέμειναν από πέρυσι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr