background img
banner
banner

Αύριο η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Εργατικού Κέντρου Αιγίου καλεί όλους τους ευαίσθητους και ευαισθητοποιημένους πολίτες της Αιγιάλειας, στην 3η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει αύριο Σάββατο 10 Ιουνίου από ώρα 9.00π.μ. έως 1.30μ.μ., στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας (Νοσηλευτική Μονάδα Αιγίου).

΄΄Προσφέροντας αίμα δίνουμε ζωή σε έναν δικό μας άνθρωπο αλλά και σε έναν άγνωστο με ότι αυτό συνεπάγεται την ανιδιοτέλεια της πράξης μας και την εν γένει προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο. Είναι κοινωνικό χρέος όλων μας η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση, ειδικά αν αναλογιστούμε τις ελλείψεις σε αίμα που έχει ο δήμος αλλά και η χώρα μας΄΄, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δίδονται επίσης, οι εξής οδηγίες: Ο αιμοδότης πρέπει να έχει φάει ελαφρά το βράδυ και να έχει πάρει ελαφρύ πρωινό. Να μην έχει καταναλώσει αλκοολούχα ποτά. Να έχει κοιμηθεί τουλάχιστον 6 ώρες το προηγούμενο βράδυ και να αναφέρει στον γιατρό της αιμοδοσίας τα φάρμακα που παίρνει. ΄΄Έλα κι εσύ μαζί μας στην 3η Εθελοντική Αιμοδοσία και σώσε μια ζωή! Η Αιμοδοσία είναι προσφορά ζωής, είναι πράξη ανθρωπιάς΄΄, επισημαίνει η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr