background img
banner
banner

Συναντήσεις διοίκησης Ε.Κ.Α. με επιχειρήσεις και οργανισμούς

ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Ν.Α.Α.

Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες συναντήσεις με τις διοικήσεις – διευθύνσεις μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών της περιοχής, με την διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου. Η τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα με την διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ανατ. Αχαΐας (Αιγίου), Παναγούλα Μαμμή.

Είχαν προηγηθεί συναντήσεις με τους διευθυντές της ΕΒΟ Αιγίου προ μηνών, των σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στην περιοχή και άλλων επιχειρήσεων, ενώ η συνάντηση στο νοσοκομείο κρίθηκε επιβεβλημένη, ούτως ώστε το προεδρείο του Ε.Κ.Α. να ενημερωθεί από την νέα διοικήτρια και τους στόχους της.

Όπως μετέφερε στo “protionline.gr” ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Παναγιώτης Γεωργόπουλος, έγινε μία εποικοδομητική συνάντηση γνωριμίας αλλά και ουσίας. ΄΄Σε πολύ καλό κλίμα συζητήσαμε με την κ. Μαμμή κυρίως σχετικά με τις ελλείψεις που υπάρχουν σε επίπεδο ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και δομών. Μάλιστα, η νέα διοικήτρια μας ανέφερε τον προγραμματισμό της νέας διοίκησης και κατέστησε σαφές ότι είναι ενάντια στην λογική της φύλαξης και καθαριότητας του νοσοκομείου, μέσω εργολάβων΄΄, επισήμανε στo “protionline.gr” ο κ. Γεωργόπουλος. Επίσης, η διοικήτρια ζήτησε από το προεδρείο του Ε.Κ.Α. καλή συνεργασία ώστε να επιλύονται όλα τα προβλήματα.

Η διοίκηση του Ε.Κ.Α. το επόμενο διάστημα θα έχει συναντήσεις με τις διευθύνσεις τοπικών επιχειρήσεων όπως η 3Ε και άλλες, ούτως ώστε να τεθούν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr