background img
banner
banner

Οι Παρασκευίτες… αγκαλιάζουν τον Σύλλογο

ΝΕΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Με πρωτοφανή συμμετοχή διεξήχθησαν πριν λίγες ημέρες οι εκλογές του Φιλοπροοδευτικού Μορφωτικού Συλλόγου Παρασκευής. 117 παλαιά και νέα μέλη προσήλθαν για να ψηφίσουν επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά, την εμπιστοσύνη με την οποία αγκαλιάζουν τον Σύλλογο. Η πλατεία του χωριού, μπροστά από τα γραφεία του Συλλόγου γέμισε με κόσμο και θύμιζε μέρα εθνικών ή δημοτικών εκλογών!

Ήταν μία ευκαιρία για τους Παρασκευίτες να τα πούνε από κοντά, να ανταμώσουν, να πιούν ένα τσιπουράκι και να ανταλλάξουν απόψεις για το μέλλον του χωριού. Εντωμεταξύ ομόφωνα εγκρίθηκε ο απολογισμός του απελθόντος Δ.Σ. και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Το ΔΣ συνήλθε σε σώμα και ομόφωνα αποφάσισε την παρακάτω σύνθεσή του: Πρόεδρος: Μπαχός Αργύρης, Αντιπρόεδρος: Λαπαναΐτης Φάνης, Γεν. Γραμματέας: Κραουνάκης Γιάννης, Ταμίας: Χριστοδουλόπουλος Νίκος, Δημ. Σχέσεις: Παπαχριστοδουλοπούλου Αντωνία, Μέλη: Αγγελόπουλος Γιάννης και Σταθόπουλος Ηλίας.

Επίσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις Πανελλήνιες! Ιδιαίτερα συγχαίρει: Την Χριστίνα Καρανικόλα Νομική Αθήνας, την Μαρίνα Μπαχού Φιλολογικό Ιωαννίνων, την Γεωργία Αναγνωστοπούλου Νοσηλευτική Ιωαννίνων, την Αναστασία Γουδή (γένος Βούλας Ζορμπά) Διοίκηση επιχειρήσεων Πειραιά, τον Γκραικιώτη Δημήτρη Μηχανολόγων Λάρισας, τον Μανώλη Τσιλεδάκη (γένος Μαρίας Ζορμπά) Διοίκηση επιχειρήσεων Καλαμάτας και τον Θοδωρή Ραμπαβίλα Τεχνολόγων Περιβάλλοντος Ζακύνθου, παιδιά με καταγωγή από το χωριό που συνεχίζουν την λαμπρή παράδοση!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr