background img
banner
banner

Τους «τσίμπησε» η κρυφή κάμερα | ΦΩΤΟ

ΤΡΕΙΣ ΝΕΑΡΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ

Από τότε που κατασκευάστηκε το κολυμβητήριο στο Αίγιο και από τη στιγμή που δεν λειτούργησε, έχει γίνει στόχος για κάθε μορφής ατασθαλία.

Όταν ανέλαβε η δημοτική αρχή του Θανάση Παναγόπουλου, βρήκε τις εγκαταστάσεις λεηλατημένες, από Ρομά κυρίως, αφού έλλειπαν σκάρες, ηλεκτρολογικός και μηχανολογικός εξοπλισμός.
Με όραμα την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα, ο νέος πρόεδρος του Νομικού Προσώπου αποκατέστησε τις ζημιές που είχαν προκληθεί στο παρελθόν.

Κατέστρεψαν δύο κάμερες

Ωστόσο την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, η κρυφή κάμερα ασφαλείας που έχει τοποθετηθεί στο κολυμβητήριο κατέγραψε τρεις νεαρούς ηλικίας 12 – 14 ετών, έχοντας καλύψει τα κεφάλια τους με τις μπλούζες τους, να σκαρφαλώνουν τα προστατευτικά κάγκελα του κολυμβητηρίου με άγριες διαθέσεις. Οι νεαροί κατέστρεψαν τις δύο κάμερες που είναι εμφανής, χωρίς να γνωρίζουν ότι υπάρχει και κρυφή, που κατέγραψε όσα ακριβώς έκαναν στον χώρο. Έτσι σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου παρέδωσε το υλικό στην Αστυνομία και ίσως ασκηθούν και διώξεις στους γονείς των ανήλικων για φθορά δημόσιας περιουσίας. Μετά το περιστατικό γίνεται για άλλη μια φορά επιτακτική ανάγκη το κολυμβητήριο και το γήπεδο Πλαστήρα να αποκτήσουν ζωή. Ήδη το Νομικό Πρόσωπο έχει εξασφαλίσει κονδύλι από τον Δήμο, ύψους 150.000 ευρώ για την ανάπλαση του γηπέδου, όσο για το κολυμβητήριο έχουν γίνει τα δοκιμαστικά για την επαναλειτουργία του.

Στόχος του Χρήστου Σπηλιωτόπουλου είναι το κολυμβητήριο να λειτουργήσει τον Μάιο, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αδειοδότησή του.

Αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο με δενδροφύτευση, ενώ μετά το περιστατικό με τους νεαρούς αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr