background img
banner
banner

Αντίπαλοι ξανά στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Το δημοσίευμα του Protionline.gr  για τις επικείμενες εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας τον Μάιο, “άναψε φωτιές” στα επιτελεία των υποψηφίων της προηγούμενης αναμέτρησης.

Ο νικητής των εκλογών του 2016, Βασίλης Σταθακάρος, έφυγε επειγόντως για Αθήνα προκειμένου να λάβει διευκρινήσεις, για την εγκύκλιο που έφτασε στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης την προηγούμενη και ο χαμένος της αναμέτρησης δέχτηκε ουκ ολίγα τηλεφωνήματα, για να το επιχειρήσει ξανά.
Θυμίζουμε ότι ο νυν πρόεδρος ήταν το φαβορί των προηγούμενων εσωκομματικών στην Αιγιάλεια, αλλά ο Χριστόπουλος που κατέβηκε την τελευταία στιγμή, θα μπορούσε αν είχε χρόνο να κάνει την ανατροπή.

Από τότε δεν έχουν αλλάξει πολλά, αφού ο Βασίλης Χριστόπουλος φαίνεται αποφασισμένος να ξαναδοκιμάσει και ο Σταθακάρος θα συζητήσει με την ομάδα που τον στηρίζει, για να “δει” αν μπορεί, με την ίδια δυναμική να συνεχίσει το έργο του.

Τώρα όμως, τα πράγματα αναμένεται να μπερδευτούν περισσότερο από την προηγούμενη φορά, γιατί έχουν αλλάξει οι ισορροπίες στη δημοτική πολιτική σκηνή.

Αρκεί να θυμίσουμε ότι ο πεθερός του Χριστόπουλου, Αποστόλης Καραφωτιάς, είχε στηρίξει τον Σταθακάρο, κάτι που δύσκολα μπορεί να ξανασυμβεί, επίσης την υποψηφιότητα του δημοτικού συμβούλου είχε υποστηρίξει τότε ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος, που δύσκολα επίσης θα τον ξαναστηρίξει.

Όσο για τον Σταθακάρο, είχε στηρίχτεί τότε από ευρύτερες δυνάμεις και συνεχίζει να έχει για την ώρα την υποστήριξη των δύο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα.

Εκείνο όμως που έχει ενδιαφέρον και το επισήμανε πρώην πρόεδρος της Οργάνωσης, όλα θα εξαρτηθούν και από τις συνδρομές που μόνο όσοι τις καταβάλουν εγκαίρως μέχρι τις 4 Μαΐου δηλαδή, θα έχουν δικαίωμα ψήφου. Θυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου την προηγούμενη φορά είχαν 1.900 και στην κάλπη πήγαν 905.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr