background img
banner
banner

Τακτική Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ

Στην πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του μεθαύριο Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 10.00π.μ. καλεί τα μέλη του ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου. Θα συζητηθούν τα εξής θέματα: Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός 2017 (01/01/2017 – 31/12/2017), επικύρωση του Πρακτικού για διαγραφή μελών και εγγραφή νέων μελών και ενημέρωση για τα μεγάλα θέματα του Ομίλου (Φορολογικό, ιδιοκτησιακό).

Στη συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, καθώς και όσοι προ της ενάρξεως της Γενικής Συνέλευσης τακτοποίησαν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες στον ίδιο χώρο. Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας κατά την πρώτη συνεδρίαση , η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 11.00πμ. την ίδια μέρα στο ίδιο μέρος. Μετά το πέρας της Συνέλευσης θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Διακρίσεις στον διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας «Μίλτος Γιαννούλης»

Εν τω μεταξύ, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου « Ο Ποσειδών» συμμετείχε στις 27 και 28 Ιανουαρίου  στον διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας «Μίλτος Γιαννούλης» για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στη θαλάσσια περιοχή της Πάτρας, και η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Οι οχτώ αθλητές του Ν.Ο. Αιγίου εκ των οποίων έξι στην κατηγορία optimist στην κατηγορία laser συναγωνίστηκαν με άλλους 65 αθλητές από πέντε  Ναυτικούς Ομίλους, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκομένους για την προσπάθειά τους αλλά και για τις θέσεις που κέρδισαν. Τέλος την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, μετά την ολοκλήρωση των ιστιοδρομιών στα γραφεία του Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ απονεμήθηκαν έπαθλα στους τρείς πρώτους νικητές στις κατηγορίες κοριτσιών και αγοριών Optimist και Laser 4.7.

Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν καθώς και οι προπονητές τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους. Συγκεκριμένα οι Αθλητές του Ν.Ο. Αιγίου κέρδισαν τις παρακάτω θέσεις: Κατηγορία Laser: Κορίτσια: 2η θέση Χριστοπούλου Παναγιώτα, Κατηγορία Optimist: Κορίτσια Τζούνιορ: 3η θέση Χατζηπαρασκευά Μαρία, Κορίτσια: 3η θέση Γιαννακοπούλου Χρυσάνθη – Μαρία, Αγόρια: 1η θέση Αναστασίου Κωνσταντίνος, 3η θέση Αναστασίου Μαρίνος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr