background img
banner
banner

Ξεκινά ένα έντονο χορευτικό καλοκαίρι!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ

Μετά την γιορτή λήξης του χορευτικού έτους στο υπαίθριο κατάμεστο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου από τον Χορευτικό Όμιλο, ακολούθησαν δύο εβδομάδες μαθημάτων και αποχαιρετιστήρια με πολύ χορό και κέφι των τμημάτων ενηλίκων. Η μόνη εμφάνιση ήταν του τμήματος ενηλίκων Δευτέρας που παρουσίασαν χορούς στο Εσπερινό Γυμνάσιο Αιγίου, παρουσία και φιλοξενουμένων Γερμανών μαθητών.

Άρχισαν, ακολούθως, και οι εξετάσεις των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων αλλά και των φοιτητών. Έτσι τον Ιούνιο μέχρι τις 20 του μήνα, δεν θα γίνουν εκδηλώσεις του Ομίλου. Ξεκινά όμως ένα έντονο χορευτικό καλοκαίρι με πολλές παραστάσεις ιδίως τον Ιούλιο, από τον ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ που η πρώτη παράσταση θα γίνει στις 20/6/2018, ημέρα Τετάρτη. Επίσης, ίσως γίνει και άλλη μία, στο φιλόξενο παραθεριστικό Κέντρο του ΟΤΕ τον Ιούνιο. Τον Ιούλιο όμως το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σάββατο 7 Ιουλίου στο Θεματικό Πάρκο Συνεβρού, τμήμα Μακεδονικών χορών. Τρίτη 10 Ιουλίου στο ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ όπου θα φιλοξενούνται και Κύπριοι, δύο ή τρία τμήματα του Ομίλου. Τετάρτη11 Ιουλίου Πολιτιστικό Αιγίου σε εκδήλωση των Ιεροψαλτών τμήμα Στεριανών χορών. Τετάρτη 18 Ιουλίου σε εκδήλωση της ΔΗΚΕΠΑ στις Καμάρες ενήλικες Δευτέρας. Κυριακή 22 Ιουλίου στην Αιγείρα συμμετοχή χορευτών σε εκδήλωση για τον Λ. Παπαδόπουλο. Δευτέρα 23 Ιουλίου Ψηλαλώνια Αιγίου εκδήλωση ΔΗΚΕΠΑ με συμμετοχή ενηλίκων Δευτέρας σε χορούς Λέσβου. Κυριακή 29 Ιουλίου στις 9.30 μνημόσυνο θανόντων μελών του Χορευτικού. Στις 11.30 Έκθεση (εγκαίνια) φωτογραφίας 40 χρόνων, στο «Παναγιωτοπουλέικο». Το ίδιο βράδυ στις 9.15, χοροί στα Ψηλαλώνια από τον Χορευτικό. Τέλος Δευτέρα 30/7/2018 κλείσιμο του διημέρου του Χορευτικού με άλλους χορούς και άλλα τμήματα του Ομίλου.

Θα περίμενε κανείς ότι τον Αύγουστο οι χορευτές θα κάνουν όλοι διακοπές. Όμως τα νεότερα για τις εκδηλώσεις του Αυγούστου σε επόμενα φύλλα της εφημερίδας


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr