background img
banner
banner

Νέο ξεκίνημα στην Αιγιάλεια

ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Παρουσία 60 περίπου φίλων του ΚΙΝΑΛ συνεδρίασε, τη Δευτέρα το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “ Αλέκος Μέγαρης “, η Νομαρχιακή Επιτροπή του νέου κινήματος που προήλθε από τη συνένωση του ΠΑΣΟΚ με το ΠΟΤΑΜΙ και τη ΔΗΜΑΡ καθώς και άλλων μικρότερων κομμάτων.

Ο λόγος της  συνάντησης αφορούσε τις εσωκομματικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Ιουνίου, για την ανάδειξη νέων Τοπικών Οργανώσεων αλλά και εκλεγμένης Νομαρχιακής Επιτροπής.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της διορισμένης Νομαρχιακής, Γιώργος Αθανασόπουλος, όλα ξεκίνησαν από την αρχή και ο κόσμος της Κεντροαριστεράς θα έχει την ευκαιρία να δείξει με την ψήφο του τους νέους εκπροσώπους της βάσης, στο Κίνημα Αλλαγής.

“Η Κεντροαριστερά έχει αλλοιωθεί από το ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο, αλλά οι πολίτες έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, θα είμαστε τρίτο κόμμα στις επόμενες εκλογές και στην Αχαΐα πρώτο,  αρκεί να βγούμε μπροστά”, είπε ο Γιώργος Αθανασόπουλος που εξήγησε στους παρευρισκομένους τα νέα δεδομένα στις Οργανώσεις .

Η Αιγιάλεια θα έχει μια Τοπική με 7μελές συμβούλιο, δύο σύμβουλοι θα είναι διαφορετικού φύλου , 5 άντρες και 2 γυναίκες δηλαδή ή και αντίστροφα και ένα μέλος απαραίτητα θα είναι κάτω των 35 ετών.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα γίνεται μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 10 το βράδυ, και στόχος είναι η συμμετοχή και η ανανέωση.

Με Παναγόπουλο και Καλογερόπουλο η συνέλευση

Με τη σειρά του ο υπεύθυνος για την εκλογική διαδικασία στην Αιγιάλεια, Βασίλης Κίκινας κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά με τα Ζάππεια 1,2,3 και το “μνημονιοσκίστη” Αλέξη Τσίπρα για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα, προσπάθησε να μεταδώσει τον ενθουσιασμό του για όσα φέρνει στον τόπο το Κίνημα Αλλαγής και ανέφερε σημεία του προγράμματος του νέου κόμματος,  που θα εφαρμοστούν όταν ο λαός δείξει την απαραίτητη εμπιστοσύνη.

Το λόγο πήραν επίσης , το μέλος της Κ.Ε του ΚΙΝΑΛ και απερχόμενη πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Μαρία Παπαγεωργίου, που κάλεσε σε συστράτευση όσους βρέθηκαν στο Πολιτιστικό, αλλά και ο τ. Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος που αναφέρθηκε στο δίλημμα των συνεργασιών που βάζουν τα δύο μεγάλα κόμματα, που στόχο έχουν να ροκανίσουν τη δυναμική της νέας προσπάθειας. Επίσης το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Άγγελος Ρούβαλης  μίλησε για τη δυναμική της περιοχής αλλά και τις δυνατότητες του νέου κινήματος.

Αμέσως μετά αναζητήθηκαν τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την Εφορευτική Επιτροπή στις εκλογές της Κυριακής 24 Ιουνίου, που θα γίνουν στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Οι Δημήτρης Μπαστογιάννης, Δημήτρης Καραμάνος, Ανδρέας Βλάχος, Σούλα Ταρσινού, και Ασημίνα Μπορούσα,  είναι τα πρόσωπα για την  εφορευτική επιτροπή που προτάθηκαν από τη συνέλευση και θα σηκώσουν το βάρος της εκλογικής διαδικασίας στην Αιγιάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν τη Δευτέρα στη συνέλευση του ΚΙΝΑΛ ήταν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, ο τ. δήμαρχος Συμπολιτείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, τ. δήμαρχος Ερινεού Λευτέρης Κληρονόμος, οι αντιδήμαρχοι Βάσω Ψυχράμη και Παναγιώτης Μαρινόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Τσουκαλά, Δημήτρης  Καλαμίδας και Βασίλης Φιλιππόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΕΣ Θανάσης Σωτηρόπουλος και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φτέρης Σπύρος Ζούδιος.

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr