background img
banner
banner

Με βεβαρημένο πρόγραμμα ο Χορευτικός

ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ

Ιδιαίτερα βεβαρημένος είναι ο Ιούλιος και για τα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, ιδίως όμως για τους μεγάλους χορευτές. Ο αριθμός των παραστάσεων είναι πολύ μεγάλος για διάφορα τμήματα του Ομίλου.

Αρχή γίνεται μεθαύριο Σάββατο 7 Ιουλίου από το θεματικό Πάρκο Συνεβρού, πάνω από την Αιγείρα, σε ένα χώρο που και πέρυσι αλλά τον Σεπτέμβριο, είχαν κλέψει τις εντυπώσεις οι χορευτές του στεριανού τμήματος του Χορευτικού από πέντε άλλα τμήματα που έδωσαν και αυτά παράσταση στο 1ο festival  παράδοσης, του θεματικού Πάρκου. Το Σάββατο θα δώσει παράσταση μαζί με άλλα χορευτικά, τμήμα Μακεδονικών χορών του Ομίλου.

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου στο παραθεριστικό Κέντρο του ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου, άλλα συγκροτήματα του χορευτικού θα δώσουν παράσταση για μία ώρα και 15΄λεπτά. Πρόκειται για το τμήμα στεριανών χορών και τους νεαρούς χορευτές των νησιώτικων χορών. Θα παρουσιάσει το πρώτο τμήμα 3 σουίτες με χορούς Πανελληνίους, Θεσσαλίας, Αιτωλοακαρνανίας  και Πελοποννήσου, το δεύτερο δε χορούς του Αιγαίου σε δύο σουίτες και χασάπικο και παραδοσιακή χασαπιά.

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, στο ανοικτό θέατρο, ο Σύλλογος Βυζαντινής Μουσικής οργανώνει εκδήλωση στην οποία θα λάβει μέρος και τμήμα στεριανών χορών του Ομίλου, παρουσιάζοντας Καλαματιανά, Τσάμικα και Ηπειρώτικους χορούς. Ο Ιούλιος θα συνεχιστεί με εκδηλώσεις της ΔΗΚΕΠΑ που θα πάρει μέρος τμήμα ενηλίκων του Ομίλου στις Καμάρες και στο Αίγιο, με παράσταση 3 τμημάτων στο ΟΤΕ, με συμμετοχή χορευτών στην εκδήλωση για τον Λ. Παπαδόπουλο που θα γίνει στην Αιγείρα, με το διήμερο του Χορευτικού για τα 40 χρόνια που θα πραγματοποιηθεί στα Ψηλαλώνια στις 29 και 30 Ιουλίου, Κυριακή και Δευτέρα.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr