background img
banner
banner

Τον Σεπτέμβριο η δημοπράτηση του έργου αποκατάστασης του Δικαστικού Μεγάρου

ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΚΟΝΔΥΛΙ!

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο πρόκειται να δημοπρατηθεί το έργο της αποκατάστασης του Δικαστικού Μεγάρου Αιγίου, με βάση την πληροφόρηση που έχει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Μπέσκος, που τα τελευταία χρόνια ασκεί πιέσεις ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες σε συγκεκριμένα σημεία του κτιρίου που παρουσιάζουν μεγάλη φθορά.

Μάλιστα, το ποσό που θα διατεθεί είναι ενισχυμένο, λόγω του εύρους της ζημιών και θα ξεπεράσει τις 600.000 ευρώ που προβλέπονταν από την αρχική μελέτη του έργου. Δεν αποκλείεται δε η χρηματοδότηση να αγγίξει το 1 εκατ. ευρώ, ποσό που επιτρέπει την πλήρη κάλυψη των «αδυναμιών» που παρουσίασε το Μέγαρο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του…

Ο κ. Μπέσκος δηλώνει ικανοποιημένος από την όλη εξέλιξη, τονίζοντας πως ΄΄δικαιώνονται οι επίμονες προσπάθειές μας΄΄, μη παραλείποντας να σημειώσει και τα εξής: ΄΄Ευχαριστώ πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη των υπουργείων Δικαιοσύνης και Υποδομών και ιδιαίτερα τους μηχανικούς των «Κτηριακών Υποδομών ΑΕ» που ανταποκρίθηκαν στο δίκαιο αίτημά μας΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr