background img
banner
banner

Συνάντηση Μπαλαφούτη – Βασιλειάδη για τα χρέη του Παναιγιαλείου

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ 

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη στο Αίγιο, η διοίκηση του Παναιγιάλειου έχει προγραμματίσει ένα ραντεβού μαζί του, για το φλέγον θέμα των χρεών, που δένει τα χέρια των ανθρώπων του ΔΣ.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ένα χρόνο πριν την έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων «Πάτρα 2019», θα βρίσκεται με την Οργανωτική Επιτροπή στην πλατεία της Αγίας Λαύρας στις 12:00 το μεσημέρι.

Πέρα από την ενημέρωση που θα δοθεί για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα αφουγκραστεί το θέμα των χρεών που «καίει» τη διοίκηση, αναζητώντας από κοινού κάποια οριστική λύση σε ένα πρόβλημα, που τείνει να …διαιωνιστεί.

Συμφώνησε με τον Θόδωρο Κοτσόκολο

Ο Θόδωρος Κοτσόκολος που ανήκε πέρυσι στον Πανελευσινιακό, συμφώνησε με τον Παναιγιάλειο και ετοιμάζεται να μπει πιο δυνατά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, που αγωνίζεται και σε θέση μπακ χαφ, προέρχεται από τραυματισμό, έχει πλέον μπει σε πρόγραμμα επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους, τέθηκε από χθες στη διάθεση του Χρήστου Παρασκευόπουλου.

Επίσημα «μελανόλευκος» και ο Ηλίας Μπίτρας

Το οκέυ για την ένταξή του Ηλία Μπίτρα στον Παναιγιάλειο έδωσε ο Χρήστος Παρασκευόπουλος. Οι διοικούντες του Παναιγιάλειου, έχουν δώσει σήμερα ραντεβού με τους αντίστοιχους της Αχαϊκής, για να πάρουν το δελτίο του ποδοσφαιριστή.

Μπορεί και σήμερα Τετάρτη να ανακοινωθεί ακόμα ένας στόπερ στην Αιγιώτικη ομάδα, που περιμένει κάποιες απαντήσεις από τις επαφές που έχουν προηγηθεί.

Διπλή και η σημερινή προπόνηση

Συνεχίζονται μετά από χθες και για σήμερα οι διπλές προπονήσεις, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ταχυδύναμη το πρωί, ομαδική τακτική το απόγευμα.

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος δουλεύει με τους νέους ποδοσφαιριστές, για να τους εντάξει το συντομότερο στο σύνολο της ομάδας και το ομαδικό πνεύμα.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr