background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 3ΟΣ ΌΜΙΛΟΣ: Για το απόλυτο τα Καλάβρυτα με τον Ολυμπιακό

ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ – ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ 2016

Στα Ζαρουχλέικα και απέναντι στον Ολυμπιακό θα διεκδικήσει τη συνέχεια στο απόλυτο βαθμών η ΑΕ Καλαβρύτων. Ο προπονητής Κωστής Βλάχος υπολογίζει αυτό το παιχνίδι, άσχετα αν ο αντίπαλος Ολυμπιακός βρίσκεται χωρίς βαθμούς στην τελευταία θέση. Ξεκούρασε για τον λόγο αυτό κάποιους παίκτες στο παιχνίδι κυπέλου της περασμένης Τετάρτης (νίκησε 2-0 το Α. Καστρίτσι) και στοχεύει σε ένα επόμενο «τρίποντο».

-Δυο σωματεία που θα βρεθούν αντιμέτωπα και για τη β΄ φάση κυπέλου στις 07/11, θα αναμετρηθούν αύριο στο γήπεδο της Ακράτας για το πρωτάθλημα.

Η Αιγείρα / Ακράτα θα υποδεχτεί στο 3ο εντός έδρας παιχνίδι της τον Αστέρα Τέμενης, σε ένα από τα πολλά τοπικά ντέρμπι που θα δούμε στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

-Για να διατηρηθεί αήττητη θα ταξιδέψει η Δόξα Ελαιώνα στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου, στην υποχρέωση της 4ης αγωνιστικής που έχει απέναντι στον Κεραυνό 2016. Με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεσή τους οι γηπεδούχοι, είναι ικανοί για όλα, θετικά και αρνητικά.

-Η Αργυρά που περιμένει θετική για λογαριασμό της την έκβαση της απόφασης, για το παιχνίδι με τα Σελιανίτικα που δεν ξεκίνησε ποτέ, έχει τώρα ντέρμπι με τον Αετό Ρίου. Στο Προάστειο αυτό το παιχνίδι, με την ομάδα του Ρίου να έχει χάσει πολύτιμο έδαφος, ύστερα από την τιμωρία που είχε για τις δυο πρώτες αγωνιστικές, να θέλει τη νίκη ώστε να καλύψει το γρηγορότερο τις διαφορές από την κορυφή.

-Στο Ρίο απέναντι στο Άνω Καστρίτσι η Φλόγα Ροδιάς, θέλει να πάρει τους πρώτους βαθμούς εκτός έδρας.
Αγωνιστικά έχει παρουσιάσει δυο άκρα αντίθετα μέχρι τώρα, αφού έχασε στο πρωτάθλημα από την Αργυρά, νίκησε στο κύπελο την ΑΕ Δρεπάνου. Με το καλό της …πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχει να φοβάται τίποτα απ’ αυτό το παιχνίδι.

-Στη Ροδιά ο Απόλλων Αιγίου παρουσιάζεται σαν το φαβορί για την επικράτηση απέναντι στη νεοφώτιστη Φλόγα Κ. Καστριτσίου. Βασίζεται σ’ αυτό το γήπεδο για τις επιτυχίες του ο Απόλλων, δεν θα αφήσει αυτή την νέα ευκαιρία νίκης που έχει, να πάει χαμένη.

-Τέλος σε ένα παιχνίδι που έχει οριστεί στην Αγυιά για το μεσημέρι της Κυριακής 12:15, θα βρεθούν αντίπαλοι Αυτόνομη και Σελιανίτικα, διεκδικώντας τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΕΠΟΜΕΝΗ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 27/10 -16:00
Αιγείρα/Ακράτα – Αστέρας: Παπαδόπουλος
Απόλλων – Φλόγα Κ. Κ.: Τιμολέων
Κυριακή 28/10 -15:00
Κεραυνός 2016 – Δόξα Ελ.: Καραβασίλης
Α. Καστρίτσι – Φλόγα Ροδ.: Μαχαίρας – Μουστάκας
Ολυμπιακός – Καλάβρυτα: Τηλιγάδας
Αργυρά – Αετός Ρίου: Γιαννόπουλος
12:15 Αυτόνομη – Σελιανίτικα: Τάγαρης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr