background img
banner
banner

Ουσιαστική η παρουσία τού Επιμελητηρίου στο Σπλιτ

ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετείχε στο Φόρουμ των Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου το οποίο πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16 και 18 Οκτωβρίου στο Σπλιτ της Κροατίας. Ήταν η πρώτη κοινή διάσκεψη των Επιμελητηρίων, των πόλεων και των Πανεπιστημίων τής περιοχής Αδριατικής και Ιονίου και αποτέλεσε συνέχεια της συνάντησης που είχε γίνει τον Ιούνιου 2018 στην Ολυμπία μέσα στα πλαίσια του προγράμματος AI NURECC. Το βασικό θέμα της διάσκεψης ήταν “Διαδρομές και Μονοπάτια: παρελθόν -παρόν και μέλλον”.

Στο Επιμελητήριο Αχαΐας ανατέθηκε από το προεδρείο του Φόρουμ και την Μόνιμη Γραμματεία στην Ανκόνα, για μία ακόμα φορά, η προεδρία της ομάδας εργασίας των μεταφορών και η Νόρα Νικολοπούλου έκανε παρουσίαση για τις επιπτώσεις τής κρουαζιέρας στις τοπικές οικονομίες και προβλήθηκε η πόλη των Πατρών ως προορισμός κρουαζιέρας.

Το τραπέζι των μεταφορών αποτέλεσε το πολυπληθέστερο τόσο από πλευράς συμμετοχών όσο και από πλευράς παρεμβάσεων τραπέζι εργασίας. Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου παρακολούθησαν τις εργασίες του τουρισμού, του περιβάλλοντος, της μπλε οικονομίας και των ευρωπαικών προγραμμάτων.

Το Επιμελητήριο εκπροσώπησε ο πρόεδρος Πλάτων Μαρλαφέκας , ο α΄ αντιπρόεδρος Άρης Τηλιγάδης, ο β΄ αντιπρόεδρος Ιωάννης Πετράτος, η προϊσταμένη δημοσίων σχέσεων και εξαγωγικού εμπορίου Νόρα Νικολοπούλου και ο Κώστας Γιωτόπουλος υπεύθυνος προγραμμάτων στην Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Αχαΐας.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr