background img
banner
banner

Οι θρύλοι του BODYBUILDING “έκλεψαν την παράσταση” στο Αίγιο | ΦΩΤΟ

ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ NAC HELLAS ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ “ΑΠΟΛΛΩΝΑ”

Mε μεγάλη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό κινηματογράφο «Απόλλων» στο Αίγιο, ο διαγωνισμός Κυπέλλου της NAC HELLAS 2018 που διεξήχθη στο πλαίσιο των προκριματικών για το Mr. & Ms. Universe στη Γερμανία. Γενικός νικητής του διαγωνισμού αναδείχτηκε ο Γιώργος Χαρδαβέλας. Την κριτική επιτροπή της NAC αποτελούσαν οι: Δημήτρης Μαρινόπουλος (πρόεδρος), Σοφοκλής Τέιλορ, Γιάννης Χασούρας, Μανώλης Καραμανλάκης, Βασίλης Μοϊντίνης και Θανάσης Υφαντόπουλος.

Μεγάλος Χορηγός στο αγώνα της NAC ήταν η Eric Favre που έφερε στην Ελλάδα δύο θρύλους του BODYBUILDING. Oι μοναδικοί Morgan Aste «THE BIG ROCK» και Lionel Beyeké μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και βράβευσαν τους νικητές.

Παρ΄ ότι ο κόσμος στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ήταν αρκετός, η αίθουσα δεν γέμισε, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά αφού η εκδήλωση ήταν εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη για την Αιγιάλεια. Ο πολύς κόσμος σίγουρα δεν γνωρίζει πολλά για το BODYBUILDING, αλλά σιγά σιγά, λόγω του Δημήτρη Μαρινόπουλου κυρίως, το μαθαίνει όλο και περισσότερο και στην επόμενη διοργάνωση που θα γίνει στο Αίγιο, θεωρείται βέβαιο ότι η ανταπόκριση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr