background img
banner
banner

Γκάφα …ολκής

Όταν ο Κεραυνός έχασε το πέναλτι για να προηγηθεί της Θύελλας από τα πρώτα λεπτά, η Αιγιώτικη ομάδα βγήκε στο προσκήνιο για να προηγηθεί αυτή στο ντέρμπι του Δημοτικού Σταδίου.

Είχε καλές φάσεις για να το κάνει ειδικά στο α΄ ημίχρονο, όμως αν και ο τερματοφύλακας Γεωργακόπουλος είχε περάσει αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι, έδειξε καλά αντανακλαστικά κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Στο 59΄ ο Καραχανίδης έκανε σέντρα σουτ, ο Ραμπούσγια μπήκε στην πορεία της μπάλας που κατευθυνόταν έξω και σημείωσε αυτογκόλ βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Αγίου Βασιλείου.

Ακολούθησε η αψυχολόγητη ενέργεια του Ασημακόπουλου στο 75΄.

Πάει πρώτος στη διεκδίκηση της μπάλας με τον Τσιάτο, ο επιθετικός του Κεραυνού βάζει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιτότητα του τερματοφύλακα της Θύελλας, που έχοντας αγκαλιά την μπάλα, τον σπρώχνει. Ο διαιτητής Φωκάς δείχνει πέναλτι και αποβολή στον Ασημακόπουλο, η μπάλα αλλάζει κατοχή και με το εύστοχο πέναλτι γίνεται το 2-0 υπέρ του Κεραυνού. Με 9 παίκτες πλέον η Θύελλα και με τη διαφορά στα δυο γκολ, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr