background img
banner
banner

Μερίμνα για τους αθλητικούς χώρους της Τέμενης

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΡΑΤΟ ΒΑΡΔΑΚΗ

Μπορεί προσφάτως το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία» να κατάφερε να εντάξει μία σειρά από έργα την αποκατάσταση και αναβάθμιση αθλητικών χώρων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι… αφήνει στην άκρη κι άλλες τρέχουσες ανάγκες γηπέδων τής Αιγιάλειας. Επόμενο «βήμα» θα είναι η μέριμνα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Τέμενη, έτσι ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες, τόσο για τις ομάδες που τις χρησιμοποιούν, όσο και για πολίτες και παιδιά.
Προχθές Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Στράτος Βαρδάκης, επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Τέμενης, έπειτα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Η Διοίκηση και οι προπονητές, τον ξενάγησαν στο γήπεδο, τα αποδυτήρια της ομάδας και στο γειτονικό γήπεδο των Ακαδημιών με πλαστικό χλοοτάπητα, και διαπίστωσε τις ελλείψεις που υπάρχουν, αλλά και τις πολλές δυνατότητες των εγκαταστάσεων. ΄΄Τόσο ο πρόεδρος Μένιος Κουτρόπουλος όσο και ο αντιπρόεδρος Νίκος Παπαδόπουλος, με βοήθησαν να επιθεωρήσω το χώρο και μου μίλησαν για τα προβλήματα του γηπέδου ποδοσφαίρου. Αυτά που κατέγραψα είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πως το μόνο που χρειάζεται είναι μία μέριμνα ώστε να «πατηθεί» από το ειδικό μηχάνημα. Δεν ισχύει το ίδιο όμως για τα αποδυτήρια και των γηπεδούχων και των φιλοξενουμένων που συμφωνώ με τους παράγοντες της τοπικής ομάδας, ότι χρειάζονται παρεμβάσεις. Επίσης, εργασίες συντήρησης χρειάζονται και στα μπάνια΄΄, τόνισε στο Protionline.gr  ο κ. Βαρδάκης.

΄΄Πρόκειται για αιτήματα που πρέπει να ικανοποιηθούν και θα τα δρομολογήσουμε άμεσα΄΄, επισήμανε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ., με εμφανή διάθεση ο δήμος να καλύψει όλα τα κενά και να αποκαταστήσει τα… κακώς κείμενα, όπου υπάρχουν, στους αθλητικούς χώρους, προσθέτοντας: ΄Ένα ακόμη αίτημα που μας έθεσαν οι παράγοντες της ομάδας, είναι να βάλουμε στο πρόγραμμα την κατασκευή κάποιας κερκίδας στο γήπεδο της Τέμενης. Και αυτό το θέμα πρέπει να το δούμε, αν όχι άμεσα, τουλάχιστον να το δρομολογήσουμε΄΄.

Ικανοποίηση στον Αστέρα Τέμενης για την άμεση ανταπόκριση

Ιδιαίτερα θετική ήταν και η τοποθέτηση των ανθρώπων της ομάδας για το ενδιαφέρον του κ. Βαρδάκη. ΄΄Έτυχε να είναι ώρα προπόνησης και τα δύο γήπεδα ήταν γεμάτα από αθλητές της μεγάλης ομάδας και της Ακαδημίας του Αστέρα που έκαναν προπόνηση. Κοινή διαπίστωση, ότι πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, ενημέρωσε και ενημερώθηκε΄΄, σημειώνουν, καταλήγοντας ως εξής: Ευχόμαστε να συνεχίσουμε να έχουμε καλή συνεργασία, αφού αυτό είναι το ζητούμενο, όταν υπάρχουν κοινοί στόχοι, δηλαδή η βελτίωση και διαφύλαξη των αθλητικών εγκαταστάσεων και η αθλητική πρόοδος των παιδιών μας΄΄.
Κατά την επιθεώρησή του στους αθλητικούς χώρους στην Τέμενη, ο κ. Βαρδάκης είδε και το βοηθητικό γήπεδο που χρησιμοποιείται από τις Ακαδημίες, διαπιστώνοντας πως δεν διαθέτει χώρο για να αλλάξουν οι αθλητές με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια του κυρίως γηπέδου που δεν βρίσκονται πολύ κοντά. ΄΄Θα αντεπεξέλθουμε και σε αυτό το αίτημα, σκεφτόμαστε να τοποθετήσουμε μία λυόμενη αίθουσα και να την διαμορφώσουμε ως χώρο αποδυτηρίων΄΄, σημείωσε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Τέλος, ο κ. Βαρδάκης επισκέφθηκε και το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Τέμενης, στον χώρο της πλατείας που βρίσκεται υπό ανάπλαση. ΄΄Στο γήπεδο μπάσκετ θα προχωρήσουμε σε περίφραξη, φωτισμό και επίστρωση άμεσα, διότι το έχουμε εντάξει στην β΄ φάση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων΄΄, ανέφερε χαρακτηριστικά.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr