background img
banner
banner

Με ελλείψεις και πάθος στη Ναύπακτο ο Παναιγιάλειος

ΕΧΑΣΕ 0-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ – ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Με τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του παρέταξε τον Παναιγιάλειο στη Ναύπακτο ο Χρήστος Καραπίτσος, λαμβάνοντας κάποια πρώτα μηνύματα από το υπάρχον έμψυχο υλικό.
Στο νέο προπονητή του Παναιγιάλειου παρουσιάστηκε μια πρώτη ευκαιρία έστω και σε φιλικό παιχνίδι, να δει κάποια στοιχεία από το «μελανόλευκο» έμψυχο υλικό.

Παρά την ήττα η Αιγιώτικη ομάδα παρουσίασε πάθος απέναντι από μια έτοιμη και πρωταγωνίστρια στον όμιλό της ομάδα, η οποία έχει πλέον στις τάξεις της τον νέο προπονητή Σίνισα Γκόγκιτς.
Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι το οποίο χρεώθηκε στον Μέρο και ανέλαβε να το εκτελέσει ο Θεοχάρης.

Ο Θεοχάρης, κεντρικός αμυντικός του Αστέρα, υπήρξε πρώην συμπαίκτης του τερματοφύλακα Μούζου, που γνώριζε ότι εκτελεί πάντα τα πέναλτι στη δεξιά γωνία. Για τον λόγο αυτό ο «μελανόλευκος» τερματοφύλακας …έπεσε από την αριστερή πλευρά, η κατάληξη όμως ήταν και πάλι δεξιά.

Η καθυστέρηση στο α΄ ημίχρονο οφειλόταν στον τραυματισμό του Σκούτα, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στο δάχτυλο του χεριού.

Πέντε απόντες σε σχέση με την Αμαλιάδα

Χαρακτηριστικό των πολλών απουσιών στον Παναιγιάλειο, ήταν ότι έλειπαν πέντε ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είχε ξεκινήσει το παιχνίδι στην Αμαλιάδα.

Συγκεκριμένα απουσίασαν: Ο Ντούνης που συνεχίζει τις θεραπείες, οι Φουρτάδο, Κούντικ που πήραν άδεια και μετέβησαν στην Πορτογαλία, καθώς και οι τραυματίες Παπασπηλιόπουλος, Καλούδης.

Από την διάθεση του Χρήστου Καραπίτσου, έλειψε και ο επίσης τραυματίας Καλούδης, ενώ μετά από καιρό, χρησιμοποιήθηκε ο Μπίτρας, που πέρασε σαν αλλαγή στο β΄ ημίχρονο.

Παναιγιάλειος: Μούζος, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Μέρο, Λούγκος, Τζανουλίνος, Κοτσόκολος, Σπυρόπουλος, Σκούτας, Καλόφωνος, Μητρόπουλος. Αιντίν, Κόλα, Κουτρόπουλος, Μπίτρας, Μπακατσέλος

Στις 6 Γενάρη ξανά πρωτάθλημα

Για την μεθεπόμενη Κυριακή έχει οριστεί πάλι επίσημη αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο. Ένα μεσοδιάστημα το οποίο θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε θετικό σε ότι αφορά το έργο του νέου προπονητή Χρήστου Καραπίτσου.

Θα του δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες, το σύνολο, να δώσει τις συστάσεις του για κάποιους παίκτες που αναμένεται να προστεθούν και να ενισχύσουν το «μελανόλευκο» ρόστερ.

Ολοκληρώνει τον α΄ γύρο η επόμενη 13η αγωνιστική

Με παιχνίδι στο Αίγιο ολοκληρώνει τον α΄ γύρο ο Παναιγιάλειος. Αντίπαλος ο Παλληνιακός, που έχει αποδειχτεί η πλέον επικίνδυνη και δύσκολη ομάδα από τις τρεις της Δυτικής Αττικής και σίγουρα θα αποτελέσει ένα ακόμα δύσκολο εμπόδιο στο στόχο της νίκης.

Τη νίκη που θέλει πλέον ο Παναιγιάλειος, αφού με τον έναν μόλις βαθμό οι ισοπαλίες, δεν …αυγατίζουν τη συγκομιδή στον βαθμολογικό πίνακα, μάλιστα προέρχεται από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια.

Ευνοϊκός συγκριτικά ο β΄ γύρος

Από τα 13 παιχνίδια του β΄ γύρου, ο Παναιγιάλειος έχει τα λιγότερα (6) στο Δημοτικό Στάδιο, συν αυτό με τον Παλληνιακό που ακολουθεί για τη λήξη του α΄ γύρου, επτά.

Σαν φιλοξενούμενος στον α΄ γύρο παρουσίασε λίγα πράγματα μακριά από το Αίγιο, έχοντας μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, αγωνιζόμενος όμως σε έδρες μικρότερης δυναμικότητας.
Σε αντίθεση θα έχει στον β΄ γύρο ευκολότερα παιχνίδια στο Αίγιο, με κύριο χαρακτηριστικό ότι θα είναι απέναντι από ομάδες με ίδιους στόχους, που σημαίνει ότι μια νίκη μπορεί να ισοδυναμεί με +3 βαθμούς. Συγκεκριμένα ο Παναιγιάλειος για τον β΄ γύρο θα αντιμετωπίσει κατά σειρά στην έδρα του τα σωματεία: Διαγόρα Ρόδου, Νίκη Τραγανού, Φοίβο Κρεμαστής, Αχαρναϊκό, Πανμοβριακό και Αστέρα Αμαλιάδας.

Εκτός Αιγίου θα φιλοξενηθεί από τις ομάδες: Ιάλυσο, Θύελλα Ραφήνας, ΠΑΟ Βάρδας, Διαγόρα Βραχνεΐκων, Πανηλειακό και Παλληνιακό.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr