background img
banner
banner

«Παραμυθένια Χριστούγεννα» στην Ιόνιο Βιβλιοθήκη

Τα φετινά Χριστούγεννα  είναι  λαμπερά,  με τη βοήθεια του παραμυθιού   θα χαρίσουν χαμόγελα, αγάπη  και μοναδικές στιγμές στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Μέσα από το παραμύθι  τα παιδιά, θα εκφράσουν σκέψεις και συναισθήματα και  θα ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους.

Ο φούρναρης των Χριστουγέννων, όπως κάθε χρόνο, χρόνια τώρα, πλάθει και ψήνει τα γλυκά για να προλάβει το χρόνο πριν γυρίσει… Οι μικροί μας φίλοι θα νοιώσουν την αγάπη και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων.  Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι σαν τα άλλα. Αυτά τα Χριστούγεννα είναι Μαγικά!

Η Ιόνιος Βιβλιοθήκη φόρεσε τα γιορτινά της.

Καλώς ήλθατε στη Μαγεία των Χριστουγέννων!!

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

6.00 – 7.30 το απόγευμα.

«Ο Καρυδάκης»  παραδοσιακό παραμύθι.

Μια αφήγηση με τους ήρωες να ζωντανεύουν μέσα από κινήσεις, καπέλα και υφάσματα σ’ ένα όμορφο παραμύθι που διαδραματίζεται επί σκηνής από ένα και μόνο πρόσωπο. Μέσα από την  έκφραση του προσώπου, την αλλαγή της φωνής, τους ήχους και  τη φαντασία τα παιδιά θα αφεθούν  για λίγο σε ένα ταξίδι στον κόσμο του ονειρικού και του αδύνατου, στον κόσμο του παραμυθιού.

Για παιδιά από 5-12 ετών. Στην αίθουσα της βιβλιοθήκης. Με την εκπαιδευτικό Αθηνά Σκανδάμη.

Ο  Φούρναρης θα είναι κοντά μας, για να μας γλυκαίνει με τα υπέροχα  γλυκά του.

Η συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα είναι με ελεύθερη είσοδο.    Πληροφορίες στο τηλ.:    694 420 8647,  697 953 1919.                       .

Ο χώρος που θα γίνουν οι δραστηριότητες είναι στην αίθουσα της βιβλιοθήκης στο Αίγιο, στην οδό Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από τη Φανερωμένη).


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr