background img
banner
banner

Το Εργαστήριο του Άι Βασίλη στην Ακράτα!

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τις φετινές γιορτές η Ακράτα στέλνει μήνυμα εορταστικό! Η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αναγέννησις» Ακράτας σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της ευρύτερης περιοχής, προχωρούν από φέτος στην δημιουργία του «Εργαστηρίου του Άι Βασίλη». Ο πεζόδρομος «Κανελλοπούλου» στο κέντρο της Ακράτας ντύνεται με στολίδια, λαμπάκια, μουσική, ελπίδα και φως, αλλά και πολύχρωμες και ποικίλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που καλούνται να βοηθήσουν τον Αϊ Βασίλη να φτιάξει τα δώρα που θα προσφέρει στα παιδιά όλου του κόσμου!

Από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου όπου το «Εργαστήρι» θα ανοίξει τις πύλες του μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που θα αποχαιρετήσουμε με μια φαντασμαγορική βραδιά τον Άγιο Βασίλη που θα ξεκινήσει το ταξίδι του μέσα από τις… καμινάδες για να μοιράσει τα δώρα της Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων.

Στο Εργαστήρι του Άι Βασίλη, θα συναντήσετε: Τη νεράιδα του Χειμώνα , που σας καλωσορίζει και σας ξεναγεί. Το ταχυδρομείο του Άη Βασίλη , όπου η μαγική χριστουγεννόσκονη θα μεταφέρει το μήνυμα και όλες οι επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν, το σπίτι του Άι Βασίλη , όπου τα παιδιά θα μάθουν τα μυστικά του, το μαγικό εργαστήρι, με καθημερινά εικαστικά εργαστήρια χριστουγεννιάτικων κατασκευών, το ατελιέ των ξωτικών για μαγικές μεταμορφώσεις face painting και μπαλονοκατασκευές, τον ραδιοφωνικό σταθμό , όπου θα μπορείτε να κάνετε μια γλυκιά αφιέρωση στους αγαπημένους σας, το ζαχαρόσπιτο, που θα υποδέχεται με ευωδιαστά κεράσματα και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής τα παιδιά, τον παραδοσιακό καστανά , που θα σας προσφέρει αχνιστά κάστανα, τον παραδοσιακό λούστρο, να γυαλίσει τα παπούτσια σας, αφηγήσεις παραμυθιών. Live μουσικά δρώμενα σε ημερομηνίες που αναγράφονται στο πρόγραμμα, δράσεις αλληλεγγύης, bazaar από τον ‘’Καλό Σαμαρείτη’’, συλλογή τροφίμων διαρκείας , ρούχων και παιχνιδιών που βρίσκονται σε καλή κατάσταση στο χώρο…
Η είσοδος στο «Εργαστήριο του Άη Βασίλη» καθ’ όλη τη διάρκεια, θα είναι δωρεάν.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr