background img
banner
banner

Διανομή αγαθών στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 

Ομαλά και χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε χθες στον χώρο του Λιμενικού Ταμείου στην παραλία Αιγίου, η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους) του δήμου Αιγιαλείας, μέσω της Υπηρεσίας Κοινωνικής Πρόνοιας. Η διαδικασία θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή.

Η παραλαβή των ειδών, χθες έγινε με απόλυτη σειρά και τάξη, ενώ όπως έκανε γνωστό στο Protionline.gr  ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Βασίλης Χριστόπουλος, τα τρόφιμα που λαμβάνουν οι δικαιούχοι είναι φέτα, λάδι και πορτοκάλια. ΄΄Χθες πρώτη μέρα διανομής λειτουργήσαμε συντονισμένα και η διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα. Σημαντική σε αυτό το έργο είναι η συμβολή των υπαλλήλων της Κοινωνικής Πρόνοιας και του Κέντρου Κοινότητας που εκτός όλων των άλλων, επωμίζονται και το μεγάλο βάρος του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ, ανταποκρινόμενοι με τον καλύτερο τρόπο΄΄, επισήμανε ο κ. Χριστόπουλος, κάνοντας γνωστό πως δικαιούχοι είναι όλοι οι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα οι οποίοι φτάνουν συνολικά τα 2.000 άτομα.

Ο χώρος παράδοσης των τροφίμων θα είναι και σήμερα και αύριο το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγίου, με τους δημότες να πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους και να προσκομίσουν αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο και εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ. Ο καθένας από τους δικαιούχους, θα πρέπει να πηγαίνει εκεί τη μέρα που αναφέρεται στο γραπτό ενημερωτικό μήνυμα που έχει λάβει, (ώρες 8.30π.μ. μέχρι 2μ.μ.), ενώ για παραλαβή από άτομο εκτός αυτού απαιτείται εξουσιοδότηση. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2691026136.

Παιδιατρική κλινική εξέταση-Εμβολιασμός παιδιών

Εν τω μεταξύ, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αιγιαλείας, συνεχίζει το σπουδαίο κοινωνικό του έργο. Στις 27 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί Παιδιατρική κλινική εξέταση – Εμβολιασμός παιδιών Ρομά, στον Δήμο Αιγιαλείας (4ο Νηπιαγωγείο Αιγίου – ώρα έναρξης 9.00π.μ.- 2.00μ.μ.).

Η δράση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την 6η ΥΠΕ, το Δήμο Αιγιαλείας, την Α΄ Παν.κλινική του Π.Ν. Παίδων «Αγία Σοφία», την Παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Αιγίου, το Κ.Υ. Ακράτας και το Σύλλογο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας. Τα εμβόλια που θα πραγματοποιηθούν, είναι: Ιλαράς- Παρωτίτιδας – Ερυθράς, Ηπατίτιδας Β΄.

Ιατρική παρέμβαση στο Κ.Υ. Ακράτας

Επίσης, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί Ολοκληρωμένη Ιατρική Παρέμβαση στο Κ.Υ. Ακράτας (ώρα έναρξης 9.00π.μ.- 3.00μ.μ.). Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την 6η ΥΠΕ, την Καρδιολογική κλινική του Π.Π.Γ.Ν. Πατρών, την Μ/Γ κλινική του Π.Π.Ν. Πατρών,την Ενδοκρινολογική κλινική του Π.Π.Ν. Πατρών, το Γ.Ν. Αιγίου, το Κ.Υ. Ακράτας, τον Ι.Σ. Πατρών, το Σύλλογο Εκπαδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκ/σης Αιγιαλείας, το Κ. Κοινότητας του Δήμου Αιγιαλείας, θα πραγματοποιηθεί καρδιολογικός έλεγχος με τη χρήση φορητού Υπερηχογράφου – Καρδιογράφου, Γυναικολογικός Έλεγχος: paptest- Διακολπικός υπέρηχος και Ενδοκρινολογικός Έλεγχος: με τη χρήση φορητού Υπερηχογράφου.

΄΄Οι ανάγκες της κοινωνίας είναι μεγάλες και η πρόληψη σε θέματα Υγείας για τους περισσότερους, εξαιρετικά δύσκολη με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα. Με αυτό το σκεπτικό, το Κέντρο Κοινότητας, συνεργαζόμενο με άλλους φορείς, προχωρά στις εν λόγω ιατρικές παρεμβάσεις, καλώντας του πολίτες να εξεταστούν ή να εμβολιαστούν εντελώς δωρεάν΄΄, επισήμανε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr