background img
banner
banner

Εκδήλωση και κοπή πίτας

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΧΑΪΑΣ «ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ»

Εκδήλωση με θέμα: «Η πρόκληση της απόλαυσης», πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στις 18.30, το Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις». Ο προσκεκλημένος ομιλητής κ. Κώστας Γκοτζαμάνης – ψυχίατρος, διευθυντής του κέντρου «Τόπος Ψυχοθεραπείας» και συγγραφέας του βιβλίου «Μεγαλώνοντας (με) το παιδί μου» διαθέτοντας πλούσια εμπειρία σε θέματα που αφορούν τους γονείς και την οικογένεια.

Θα αναφερθεί σε μια σειρά από θέματα όπως: Ποιος είναι καλός και ευχαριστημένος γονιός; Με ποιες συμπεριφορές βοηθάμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν ευχαριστημένοι και δημιουργικοί άνθρωποι; Ζούμε στην εποχή της αποθέωσης της επικοινωνίας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της παραγωγής νέων γνώσεων και πληροφοριών. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μας είμαστε αποδέκτες μιας υπερπροσφοράς έτοιμων λύσεων, κατευθύνσεων, υποδείξεων για να κάνουμε το ‘’σωστό’’. Αρκεί όμως αυτό;

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης επί της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 35 (1ος όροφος), θα ολοκληρωθεί με την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας και την ανταλλαγή ευχών για την νέα χρονιά που ξεκίνησε.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και το https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr