background img
banner
banner

Με Κώστα Τσιάρα η πίτα της Τοπικής Ν/Δ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ 

Μια ίωση που κατέβαλε τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, στάθηκε η αιτία ο βουλευτής Ηρακλείου να μην έρθει χθες στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ.ΝΔ Αιγιαλείας.

Το κόμμα όμως, με προσωπικό ενδιαφέρον του κ. Αυγενάκη, εκπροσώπησε ένα εξίσου προβεβλημένο στέλεχος, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Κώστας Τσιάρας.

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα “Μαργαρίτα” , του ξενοδοχείου “Τέλης”, ο αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μυλωνάς, ευλόγησε και έκοψε την πίτα και αμέσως μετά, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας πως “ ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσε την Αχαΐα δεδομένη, για αυτό την εγκατέλειψε. Τώρα ο νομός θα βαφτεί γαλάζιος, στις προσεχείς εκλογές”.

Οι βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας και Ανδρέας Κατσανιώτης, από το βήμα κλιμάκωσαν την επίθεση προς την κυβέρνηση, με τον πρώτο να τονίζει “ζούμε την πιο καταστροφική κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση. Η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει δύσκολο έργο, να φέρει την χώρα στην κανονικότητα.”

Σταθακάρος: “Κανείς δεν εμπιστεύεται πια αυτή την κυβέρνηση”

Ακολούθησε μήνυμα ενότητας του Υποψήφιου Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη και στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν/Δ Αιγιαλείας, Βασίλης Σταθακάρος, πήρε το λόγο αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: “Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όσο προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να μας πουλήσει μια πλαστή πραγματικότητα, η αλήθεια- δυστυχώς την οποία βιώνεται όλοι σας- είναι πεισματάρα. Δεν μπορεί την αλήθεια αυτή να τη ζωγραφίσει όμορφη, όπως με τους μουσαμάδες που έβαψε για να μας δείξει τάχα το μετρό της Θεσσαλονίκης. Γιατί με όση προπαγάνδα και αν ψεκάζει του πολίτες, όλοι πλέον συνειδητοποιούν αυτό το οποίο ζουν. Κανείς πλέον δεν εμπιστεύεται το κράτος, αλλά κυρίως κανείς δεν εμπιστεύεται πια αυτή την κυβέρνηση. Για αυτό το αίτημα για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, γίνεται αίτημα πλειοψηφικό στην ελληνική κοινωνία. Είναι ένα αίτημα, το οποίο θα εκφράσει η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές. Όλοι μαζί θα αφήσουμε πίσω μας αυτές τις σκοτεινές εποχές, αυτή τη σκοτεινή τετραετία. Θα γίνει σύντομα, καθώς όλοι μαζί, θα δώσουμε τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα”.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Σταθακάρος, παρέδωσε τη “σκυτάλη” στον Κώστα Τσιάρα, ο οποίος προσπάθησε με το μεστό του λόγο να περάσει μήνυμα ενότητας τόσο για τις εθνικές εκλογές όσο και για τις αυτοδιοικητικές, “εφόσον αυτές θα προηγηθούν θα είναι πρόκριμα” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ζήτησε στήριξη στον Νεκτάριο Φαρμάκη, επαίνεσε τη δραστήρια ΔΗΜ.ΤΟ. Ν/Δ Αιγιαλείας, αλλά για το δήμο δεν είπε κουβέντα, προφανώς ήταν ενημερωμένος πως εδώ ακόμα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα.
Αναφέρθηκε βεβαίως σε όλα τα ζητήματα που “καίνε” με πρώτο το Μακεδονικό, κατηγορώντας την κυβέρνηση και όσους την στηρίζουν ότι πρόδωσαν την χώρα.

“Έχουμε χρέος όταν έρθουμε στην εξουσία να κρατήσουμε την κοινωνία ζωντανή με σοβαρότητα” είπε ο Κώστας Τσιάρας, που καταχειροκροτήθηκε από του Νεοδημοκράτες που κατέκλυσαν την αίθουσα.

Στη χθεσινή πολιτική εκδήλωση, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων δύο πρώην Δήμαρχοι, ο Αποστόλης Καραφωτιάς και ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος, δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Αιγιαλείας, ο Χρήστος Γούτος και ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος και από την Πάτρα ο Ηλίας Γκοτσόπουλος. Επίσης τρεις αντιδήμαρχοι, ο Βασίλης Χριστόπουλος, ο Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και ο Γιώργος Γιοβάς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Στράτος Βαρδάκης, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος και οι εν δυνάμει πολιτευτές Άγγελος Τσιγκρής, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ασπασία Ρηγοπούλου, Γεωργία Ντάτσικα και Έλενα Κονιδάρη.

Επίσης οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Χρήστος Μπούνιας και Ντία Ζαχαροπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Βασίλης Ανδρουτσόπουλος και Νίκος Θανασούλιας, ο αντιπρόεδρος της ΠΕΣ, Νίκος Μιχαλόπουλος, οι πρώην αντιδήμαρχοι Πάνος Γούσας και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Διακοπτού Τάκης Βασιλείου, οι πρώην νομαρχιακοί σύμβουλοι Γιάννης Μεντζελόπουλος, Θόδωρος Μιχαλόπουλος, Θεώνη Σταθοπούλου και βεβαίως τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ. και οι σύνεδροι που έδωσαν δυναμικό “παρών”.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr