background img
banner
banner

Απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι της Ραφήνας

ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Στην αγωνιστική ποικιλία της ερχόμενης 17ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει για την περιοχή μας το κυρίως …πιάτο της Ραφήνας. Σ’ αυτή την …συνταγή έχει επικεντρωθεί ο Παναιγιάλειος, με την ελπίδα ότι θα αποχωρήσει …χορτασμένος στη λήξη του αγώνα, αφήνοντας …νηστική τη Θύελλα. Άλλωστε οι γηπεδούχοι δεν καίγονται τόσο πολύ για βαθμούς, αντίθετα με τον Παναιγιάλειο που θέλει και πρέπει πλέον να …τσιμπάει κάτι και από τα εκτός έδρας παιχνίδια.
Ενισχυμένοι σε όλες τις γραμμές τους οι «μελανόλευκοι» σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ξεχνούν την απουσία του τιμωρημένου Κοτσόκολου, κοιτάζουν τις επιστροφές των Φουρτάδο, Τορεζάνι, Λούγκου, καθώς και κάποιες από τις τελευταίες προσθήκες, που θα κρίνει ο Χρήστος Καραπίτσος αν θα βρίσκονται σε θέση να ριχτούν στη …μάχη.

Παραίτηση Κωνσταντόπουλου

Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον Παναιγιάλειο ο Κώστας Κωνσταντόπουλος. Ο ίδιος αφήνει σε άλλα χέρια τις πολύτιμες υπηρεσίες του, δηλώνοντας για προσωπικούς λόγους την παραίτησή του.
Σίγουρα υπήρξαν κάποιες μικροδιαφορές φιλοσοφίας στις «μελανόλευκες» ενέργειες και εκδηλώσεις, που οδήγησαν σε «διαζύγιο» τις δυο πλευρές.
Τώρα αν ακολουθήσει εκεχειρία και πέσει νερό στο κρασί των αντιμαχόμενων μερίδων, θα το δούμε τις επόμενες μέρες.
Προέχει η συγκέντρωση στο δύσκολο παιχνίδι της Ραφήνας και γενικότερα η αφοσίωση στο κεφάλαιο παραμονή.

Τα άλλα παιχνίδια

Στο Τραγανό θα ταξιδέψει ο Ιάλυσος, για να διατηρήσει το +6 από τον 2ο Διαγόρα Ρόδου. Οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι παίζουν όλα τα παιχνίδια, αλλά με όπλο την ποιότητα ο Ιάλυσος θα διεκδικήσει τη νίκη, με τις ..ευχές μας από το Αίγιο.
Στο παιχνίδι του Τραγανού είχε οριστεί διαιτητής ο Βεργέτης (Αρκαδίας), ο οποίος όμως παράλληλα ήταν και 4ος στο Λάρισα – Ατρόμητος που διεξάγεται για την Σούπερ Λίγκα την ίδια μέρα. Άλλαξε λοιπόν με τον Καδδά από το σύνδεσμο Αχαΐας.
-Στη Ρόδο ο τοπικός Διαγόρας θα αντιμετωπίσει τον συνώνυμο των Βραχνεΐκων. Οι «Ροδίτες» δεν εγκαταλείπουν το κυνήγι του Ιάλυσου, θα παίξουν όλα τα παιχνίδια για τη νίκη. Ακόμα μια προσθήκη για τον Διαγόρα, με την απόκτηση του 21επιθετικού Χρήστου Αντωνίου από την ΑΕΚ.
-Στο άλλο παιχνίδι που γίνεται στη Ρόδο, ο Φοίβος Κρεμαστής ενισχυμένος σε δυναμικό και ψυχολογία μετά τη 2η φετινή του νίκη, τα παίζει όλα για όλα με τον αδιάφορα λογικά Παλληνιακό.
Τελευταία προσθήκη για τον Φοίβο, είναι από χθες το απόγευμα ο μεσοεπιθετικός Τάσος Παυλίδης, ο οποίος ανήκε πέρυσι στον Διαγόρα.
-Χωρίς τον Μίκι Τσίρκοβιτς στον πάγκο του ο ΠΑΟ Βάρδας, είναι το φαβορί στην Αμαλιάδα απέναντι στον ουραγό Αστέρα.
-Ιδιαίτερης σημασίας το ντέρμπι των ισόβαθμων Πανμοβριακού – Αχαρναϊκού, στους 15 πόντους. Σημαντικό για την παραμονή το τελικό αποτέλεσμα, για όλα τα σωματεία που βρίσκονται κοντά και μέσα στην επικίνδυνη ζώνη.

ΕΠΟΜΕΝΗ 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

13:00 Νίκη Τραγ. – Ιάλυσος: Καδδάς (Αχαΐας)
14:00 Φοίβος Κρ. – Παλληνιακός: Κακουλίδης (Θράκης)
14:15 Διαγόρας Ρ. – Διαγόρας Βρ.: Στάμος (Αθήνας)
15:00 Θύελλα Ραφ. – Παναιγιάλειος: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων),
15:00 Πανμοβριακός – Αχαρναϊκός: Κουτσαναστάσης (Μεσσηνίας)
15:00 Αστέρας Αμ. – ΠΑΟ Βάρδας: Σταυρόπουλος (Ηλείας)
Ρεπό: Πανηλειακός


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr